Οι... σεφ Μπάτον-Γκροζάν! (pic)

Νίκος Τσιώκος
Οι... σεφ Μπάτον-Γκροζάν! (pic)
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Οι Τζένσον Μπάτον και Ρομάν Γκροζάν φόρεσαν τις... ποδιές τους και ανέλαβαν ρόλο σεφ, καθώς μαγείρεψαν και όπως φαίνεται έβαλαν... φωτιά κατά τη διάρκεια της παρουσίασης βιβλίου συνταγών από την Pirelli.

Ημέρα ξεκούρασης ήταν η σημερινή για τους πιλότους της Formula1, καθώς στο Γκραν Πρι του Μονακό η πρώτη και η δεύτερη περίοδος των ελεύθερων δοκιμών διεξήχθησαν χθες. Έτσι, αρκετοί από αυτούς βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν οτιδήποτε θα μπορούσε να τους διασκεδάσει. Έτσι, λοιπόν, οι Τζένσον Μπάτον και Ρομάν Γκροζάν το έριξαν στη μαγειρική!

Οι πιλότοι της McLaren και της Lotus Renault, αντίστοιχα, φόρεσαν τις ποδιές τους και ανέλαβαν ρόλο σεφ. Ωστόσο, δε φαίνεται να τα πήγαν και τόσο καλά όσο τα καταφέρνουν εντός πίστας. Βέβαια, αυτό έγινε στο πλαίσιο της παρουσίασης ενός βιβλίου συνταγών με τίτλο «Μίλια και Γεύματα», η οποία πραγματοποιήθηκε από την Pirelli.

Μάλιστα, οι δυο... σεφ μαγείρεψαν υπό το βλέμμα του αγωνιστικού διευθυντή της ιταλικής εταιρείας, Πολ Χέμπερι. Τέλος, να σημειωθεί ότι εκτός από τις ποδιές φόρεσαν και τα ανάλογα καπέλα πριν γίνουν... δολοφόνοι της κουζίνας και βάλουν φωτιά στο τηγάνι! Πάντως, αμφότεροι έδειξαν να το διασκεδάζουν!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!