Περιμένουν άνοδο από Μάσα

Νίκος Τσιώκος
Περιμένουν άνοδο από Μάσα
Στη Ferrari δεν μπορούν να κάνουν άλλο υπομονή για τον Φελίπε Μάσα και περιμένουν από τον Βραζιλιάνο να έχει ανεβασμένη απόδοση στο επερχόμενο Γκραν Πρι του Μονακό.

Μόλις μια ένατη θέση και δυο βαθμοί είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός του Φελίπε Μάσα στους πέντε πρώτους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος κι έχει αφήσει μόνο του τον Φερνάντο Αλόνσο να μάχεται για ένα καλό αποτέλεσμα για λογαριασμό της Ferrari.

Ο Βραζιλιάνος δε διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του και πολλοί είναι αυτοί που απορούν γιατί η Scuderia τον κράτησε και φέτος. Ωστόσο, στην ιταλική ομάδα φαίνεται πως δεν έχουν άλλο υπομονή. Συγκεκριμένα, στο Μαρανέλο περιμένουν από τον 31χρονο να ανεβάσει την απόδοσή του από το επόμενο Γκραν Πρι κιόλας, που είναι στο Μονακό και στους δρόμους του Μόντε Κάρλο.

«Στο Μόντμελο, ο Φελίπε ήταν πολύ άτυχος, τόσο στον αγώνα όσο και στις κατατακτήριες, αλλά όλοι μας και πρώτος αυτός πάνω απ' όλους, περιμένουμε να ανεβάσει ταχύτητα αμέσως, αρχής γενομένης από το Γκραν Πρι του Μονακό, στο δεύτερο σπίτι του, αφού μένει λίγες εκατοντάδες μέτρα πιο πέρα», αναφέρει σε άρθρο στην επίσημη ιστοσελίδα της η Ferrari.

Έτσι, όλα δείχνουν πως την επόμενη εβδομάδα θα κριθεί και το μέλλον του, με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του να μην είναι λίγοι και το όνομα του Σέρχιο Πέρεζ να έχει παίξει πιο δυνατά απ' όλα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!