«Καταστράφηκαν τα πάντα»

Νίκος Τσιώκος
«Καταστράφηκαν τα πάντα»
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο τιμ μάνατζερ της Williams, Ντίκι Στάνφορντ, τόνισε πως καταστράφηκαν τα πάντα στη φωτιά, ενώ οι αντίπαλες ομάδες έχουν προσφερθεί να της δώσουν εξοπλισμό ενόψει του Γκραν Πρι του Μονακό.

Το χειρότερο εφιάλτη στην ιστορία της έζησε η Williams χθες στη Βαρκελώνη, έπειτα από τη φωτιά που ξέσπασε στο γκαράζ της ομάδας. Σε αυτή καταστράφηκαν τα πάντα, όπως αποκάλυψε ο τιμ μάνατζερ των Βρετανών, Ντίκι Στάνφορντ.

«Τα πάντα στο γκαράζ μας έχουν καταστραφεί πλήρως. Τώρα πρέπει να εξασφαλίσω πως έχουμε ό,τι χρειαζόμαστε για το Μόντε Κάρλο», ήταν τα λόγια του. Έτσι, όλες οι ομάδες έχουν, ήδη, προσφερθεί να δανείσουν στη Williams εξοπλισμό, ώστε να μπορέσει να λάβει μέρος στο Γκραν Πρι του Μονακό σε δυο εβδομάδες (24-27 Μαΐου).

Όσον αφορά τα μονοθέσια των δυο πιλότων, αυτό του Μπρούνο Σένα ήταν μέσα στο γκαράζ, καθώς είχε εγκαταλείψει τον αγώνα από νωρίς, και είναι άγνωστο ποια είναι η κατάστασή του αυτή τη στιγμή. Τέλος, η FW34 του νικητή Παστόρ Μαλντονάντο υποβάλλεται συνέχεια σε ελέγχους, αν και δεν ήταν στην περιοχή της φωτιάς.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!