Στον έβδομο ουρανό ο Μαλντονάντο! (vids)
Η πρώτη νίκη στη Formula1 για τον Παστόρ Μαλντονάντο είναι γεγονός, αφού την πανηγύρισε στο Γκραν Πρι της Ισπανίας. Γι' αυτό, ο 27χρονος δε θα μπορούσε να μην το πανηγυρίσει τόσο με το που πάρκαρε το μονοθέσιό του όσο και στο βάθρο κατά την απονομή. Μάλιστα, εκεί οι Φερνάντο Αλόνσο και Κίμι Ραϊκόνεν τον σήκωσαν στα χέρια, όταν μαζεύτηκαν για τις αναμνηστικές φωτογραφίες και αφού ολοκληρώθηκε το λούσιμο με τις σαμπάνιες.
Ο πιλότος από τη Βενεζουέλα βρίσκεται στους εφτά ουρανούς και στις δηλώσεις του τόνισε ότι άπαντες μπορούν να φανταστούν πώς νιώθει. «Νομίζω ότι ήταν μία υπέροχη ημέρα. Για μένα, για την ομάδα, πιέσαμε πάρα πολύ και αγώνα με τον αγώνα βελτιωνόμαστε. Χθες είχαμε καταπληκτικές κατατακτήριες δοκιμές και σήμερα ήταν ένας δύσκολος αγώνας, λόγω στρατηγικής. Είμαι πολύ χαρούμενος επειδή το μονοθέσιο ήταν πολύ ανταγωνιστικό από τον πρώτο γύρο.
Ο Φερνάντο έκανε καλύτερη εκκίνηση από εμένα, αλλά εγώ διατήρησα τον ρυθμό μου. Μπορείτε να φανταστείτε πως νιώθω, πρώτο πόντιουμ και πρώτη νίκη. Το μονοθέσιο ήταν φανταστικό, ακόμη και αν η ομάδα έκανε ένα μικρό λάθος στο τελευταίο πιτ στοπ, δεν μας επηρέασε στην απόδοσή μας», ήταν τα λόγια του. Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν τον πανηγυρισμό του Μαλντονάντο, καθώς και την απονομή στο βάθρο.
Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!