ΠΑΟΚ: «Ταξίδι στη Βραζιλία για τη Φορταλέζα»

ΠΑΟΚ: «Ταξίδι στη Βραζιλία για τη Φορταλέζα»

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: «Ταξίδι στη Βραζιλία για τη Φορταλέζα»

bet365

Ο ένας από τους δύο γιους του Ιβάν Σαββίδη θα ταξιδέψει τον Φεβρουάριο στη Φορταλέζα, για απευθείας συνομιλίες με τον πρόεδρο του συλλόγου, όπως αναφέρουν στη Βραζιλία.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Globoesporte» αφού εξεταστεί το νομικό κομμάτι της υπόθεσης, ένας από τους δύο γιους του Ιβάν Σαββίδη, είτε ο Γιώργος, είτε ο Νίκος, θα βρεθεί στη Βραζιλία συνοδευόμενος από τους ατζέντηδες Λέο και Εντουάρντο Κορνατσίνι.

Οι δύο συγκεκριμένοι μάνατζερ (έφεραν στον ΠΑΟΚ τον Λέο Ζαμπά και τον Ντάγκλας Αουγκούστο) είναι αυτοί που τρέχουν την υπόθεση και έχουν συνομιλήσει με τον πρόεδρο της Φορταλέζα, Μαρσέλο Παζ, τον οποίο αναμένεται να συναντήσει από κοντά ο εκπρόσωπος της οικογένειας Σαββίδη.

Αυτό το διάστημα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ομάδα δικηγόρων εξετάζει το αν η νομοθεσία της Βραζιλίας ευνοεί μία επένδυση από τον Ιβάν Σαββίδη. «Μια ομάδα δικηγόρων θα μελετήσει τη νομοθεσία της Βραζιλίας για να υποδείξει το αν είναι δυνατό να γίνει η επένδυση. Αρχικά, ο στόχος είναι η απόκτηση της Φορταλέζα, ωστόσο εάν δεν υπάρχει δυνατότητα, εξετάζονται άλλες μορφές εταιρικής σχέσης. Αν η φορολογική έγκριση είναι θετική, ο γιος του Ιβάν Σαββίδη, σκοπεύει να επισκεφθεί τα γραφεία της Φορταλέζα μέσα στον Φεβρουάριο για να δει το επίπεδο της υποδομής των υποδομών και να εντείνει τις επαφές» αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα της «Globoesporte».

«Από τον Αύγουστρο γνωρίζαμε το ενδιαφέρον τους για επενδύσεις και η Βραζιλία ήταν μια περίπτωση. Το πάρτι των οπαδών της Φορταλέζα εναντίον της Μπαία έπαιξε καθοριστικό ρόλο για τον καθορισμό των προτεραιοτήτων της επένδυσης, επειδή στον Ιβάν Σαββίδη αρέσει η ζεστασιά του κόσμου, τα γεμάτα γήπεδα και οι επιτυχίες, κάτι που η Φορταλέζα είχε αρκετές μέσα στο 2019», εξήγησε ο Εντουάρντο Κορνατσίνι.

 

Τελευταία Νέα