Πρώην του Αστέρα Τρίπολης, ετοιμάζεται για προπονητής στην Βραζιλία

Θοδωρής Βασίλης
Πρώην του Αστέρα Τρίπολης, ετοιμάζεται για προπονητής στην Βραζιλία

bet365

Ο άλλοτε τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, ο Κάρλος Καρβαλιάλ, είναι σε συζητήσεις με την Red Bull Brazil για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία.

H Red Bull Brazil είναι η νέα ομάδα που προσπαθεί να δημιουργήσει η Red Bull και θα μπει σφήνα στους μεγάλους της Βραζιλίας. Η αυστριακή εταιρία ανέβασε την ομάδα στην πρώτη κατηγορία της χώρας κι έχει μεγάλα σχέδια για το μέλλον της θέλοντας να αποκτήσει έναν αντίστοιχο ρόλο με της Λειψίας.

Γι αυτό οι διοικούντες της Red Bull Brazil θέλουν να φέρουν στην ομάδα έναν Ευρωπαίο προπονητή και μετά την επιτυχία του Ζόρζε Ζέσους στην Φλαμένγκο, έχουν προσεγγίσει τον άλλοτε τεχνικό του Αστέρα Τρίπολης, τον Κάρλος Καρβαλιάλ.

Ο 54χρονος τεχνικός με σπουδαία καριέρα σε Μπεσίκτας, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Σουόνσι, Μπασάκσεχιρ και Σέφιλντ Γουένσντεϊ, αυτή την στιγμή βρίσκεται στην Ρίο Αβε, ομάδα της πατρίδας του.

Ηδη στην Βραζιλία εκτός από τον Ζόρζε Ζέσους, προπονητής είναι και άλλος ένας Πορτογάλος, ο γνωστός μας από το πέρασμα από τον Παναθηναϊκό, Ζεσουάλδο Φερέιρα ο οποίος έχει αναλάβει την Σάντος.

 

Τελευταία Νέα