Γκαγιάρδο - Ρίβερ: Ανακοίνωσε την παραμονή του και το 2020

Gazzetta team
Γκαγιάρδο - Ρίβερ: Ανακοίνωσε την παραμονή του και το 2020

bet365

Προπονητής της Ρίβερ Πλέιτ θα παραμείνει ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο και την επόμενη σεζόν, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος στην συνέντευξη Τύπου της ομάδας.

Τα σενάρια που ήθελαν τον Μαρσέλο Γκαγιάρδο να μετακομίζει σε πάγκο ευρωπαϊκού συλλόγου σταματούν εδώ.

Ο Αργεντίνος τεχνικός της Ρίβερ Πλέιτ, σε συνέντευξη Τύπου των «εκατομμυριούχων», ανακοίνωσε ο ίδιος ότι θα παραμείνει στην τεχνική της ηγεσία και το 2020, αποκαλύπτοντας την είδηση που ήθελαν να ακούσουν όλοι οι φίλοι της ομάδας.

Έτσι, ο 43χρονος τεχνικός, ο οποίος έχει οδηγήσει την Ρίβερ σε τρεις τελικούς και δύο κατακτήσεις Κόπα Λιμπερταδόρες στα πέντε χρόνια που βρίσκεται στον σύλλογο, έβαλε τέλος στις φήμες που τον ήθελαν να αντικαθιστά τον Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο της Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι, ή να συνεχίζει την καριέρα του σε σύλλογο της Premier League, ενώ στις δηλώσεις του ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Στις 2 Ιανουαρίου θα είμαι εδώ, για να αρχίσω την προετοιμασία με την Ρίβερ. Δεν θέλω να δημιουργώ άλλη αβεβαιότητα και ποτέ δεν αμφισβήτησα την παραμονή μου στον σύλλογο. Η χρονιά μου ξεκινά εδώ και εύχομαι να συνεχιστεί. Το είπα και στους παίκτες σήμερα το πρωί».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα