Επέστρεψε στον πάγκο της Χιμνάσια Λα Πλάτα ο Μαραντόνα!

Θοδωρής Βασίλης
Επέστρεψε στον πάγκο της Χιμνάσια Λα Πλάτα ο Μαραντόνα!

bet365

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Χιμνάσια Λα Πλάτα λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του, αφού πείστηκε να συνεχίσει.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα είχε παραιτηθεί από τον πάγκο της Χιμνάσια μετά την απόφαση του προέδρου της, Γκάμπριελ Πελεγκρίνο, να μην δηλώσει υποψήφιος στις νέες προεδρικές εκλογές.

Από εκείνη την ημέρα ξεκίνησε μια εκστρατεία τόσο στα social media από τους οπαδούς αλλά και από τους ανθρώπους του συλλόγου σε μια προσπάθεια να μεταπειστεί ο Αργεντινός θρύλος. Για τον λόγο αυτό ο άνθρωπος που έφερε τον Μαραντόνα στην Χιμνάσια, ο Γκάμπριελ Πελεγκρίνο, αποφάσισε να μαζί με τους υπόλοιπους υποψήφιους να κατεβάσουν ένα κοινό ψηφοδέλτιο, που θα έκαμπτε τις όποιες ανησυχίες του Μαραντόνα.

Και το πρώτο βήμα έγινε, αφού όπως έγινε γνωστό τα ξημερώματα της Παρασκευής, ο Ντιέγκο πείστηκε από την κίνηση αυτή, αλλά και από την αγάπη του κόσμου και σήμερα θα προπονήσει κανονικά τους ποδοσφαιριστές του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα