Βραζιλία - Αργεντινή 0-1: Νίκη με Μέσι! (vid)

Gazzetta team
Βραζιλία - Αργεντινή 0-1: Νίκη με Μέσι! (vid)

bet365

Με γκολ του ηγέτη της στο 14ο λεπτό, μετά την απόκρουση του Αλισον σε εκτέλεση πέναλτι, η Αλμπισελέστε πήρε νίκη γοήτρου σε φιλικό στη Σαουδική Αραβία.

Του είχε επιβληθεί τρίμηνος αποκλεισμός από την CONMEBOL λόγω των δηλώσεων του για τη διαιτησία μετά την ήττα από τη Βραζιλία στον ημιτελικό του Copa America. Και επέστρεψε στην εθνική Αργεντινής σε φιλικό αγώνα με τη Βραζιλία, αναγκάζοντας αυτή σε ήττα τώρα. Ο Λιονέλ Μέσι ήταν το κεντρικό πρόσωπο του φιλικού αγώνα στη Σαουδική Αραβία πριν καν την έναρξη του και έγινε και κατά τη διάρκεια του, αφού ήταν αυτός που το έκρινε.

Αυτός και ο τερματοφύλακας Αστράντα, ο οποίος στο 10' απέκρουσε το πέναλτι του Γκαμπριέλ Ζεσούς. Λίγα λεπτά μετά, στο 14', το σκηνικό είχε αντιστραφεί: Πέναλτι για την Αργεντινή. Ο Μέσι πήρε φόρα, εκτέλεσε, ο Αλισον απέκρουσε αλλά το Νο10 της Αλμπισελέστε πρόλαβε τους πάντες στην επαναφορά και έκανε το 0-1. Αυτό που θα ήταν και το τελικό σκορ, αν και υπήρξαν φάσεις για άλλα γκολ. Κυρίως από την πλευρά των Αργεντίνων, είτε με ένα καλό φάουλ του Μέσι είτε με τον Λαουτάρο στο τέλος.

Τελικά τα δίχτυα δεν κουνήθηκαν άλλη φορά, με την Αλμπισελέστε να παίρνει τη νίκη, τη Σελεσάο να γνωρίζει την ήττα και τους Σαουδάραβες να απολαμβάνουν αυτό το Superclasico, για το οποίο πλήρωσαν πολλά ώστε να το διοργανώσουν.

Βραζιλία: Αλισον, Ντανίλο, Εντερ Μιλιτάο, Τιάγκο Σίλβα, Αλεξ Σάντρο (64' Λόντι), Αρτούρ (55' Φαμπίνιο), Καζεμίρο (86' Γουέσλεϊ), Πακετά (46' Κουτίνιο), Γκαμπριέλ Ζεσούς (71' Ριτσάρλισον), Γουίλιαν (71' Ροδρίγο), Φιρμίνο.

Αργεντινή: Αντράντα, Φόιτ, Πετσέλα, Οταμέντι, Ταλιαφίκο, Οκάμπος (74' Γκονσάλες), Παρέδες (83' Ροδρίγες), Ντε Πάουλ (90' Ντομίνγκες), Λο Σέλσο (59' Ακούνια), Μέσι, Λαουτάρο (88' Αλάριο).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα