Μανέ: Βρήκε σωσία του και τον ανέβασε στο πούλμαν της Σενεγάλης! (pics)

Κώστας Ζάλιαρης
Μανέ: Βρήκε σωσία του και τον ανέβασε στο πούλμαν της Σενεγάλης! (pics)

bet365

Ο Σαντιό Μανέ αφού πρώτα βοήθησε την εθνική ομάδα της Σενεγάλης να φτάσει στο 2-0 επί του Κονγκό, εντόπισε έναν σωσία του με φανέλα Λίβερπουλ στο πλήθος και του χάρισε όμορφες στιγμές ανεβάζοντάς τον στο πούλμαν με τους υπόλοιπους διεθνείς!

Ο Σενεγαλέζος σταρ των «κόκκινων» του Μέρσεϊσαϊντ βλέπει πως πλέον έχουν... ανέβει οι μετοχές του και στην πατρίδα του με τον αντίκτυπο που προκαλείται από την πορεία της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ.

Ως Πρωταθλητής Ευρώπης, πλέον, αποτελεί... ατραξιόν και γνώρισε έναν από τους πιο φανατικούς θαυμαστές του! Ένας Σενεγαλέζος που του έμοιαζε αρκετά, κουρεύτηκε και με το ίδιο στυλ, φόρεσε και μια φανέλα της Λίβερπουλ και προσπάθησε να τον πλησιάσει.

Ο Μανέ, τον είδε στο πλήθος μετά τη νίκη (2-0) επί του Κονγκό για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής και τον φώναξε ώστε ν' ανέβει στο πούλμαν της εθνικής ομάδας και να γνωριστεί με τους ποδοσφαιριστές!

Δείτε τις φωτογραφίες:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα