Ζλάταν: Κάθε αποχαιρετισμός είναι... μνημείο (pics)

Κώστας Ζάλιαρης
Ζλάταν: Κάθε αποχαιρετισμός είναι... μνημείο (pics)

bet365

Όπως το έκανε στην ανακοίνωση της αποχώρησής του από τους Λος Άντζελες Γκάλαξι, έτσι και όταν ολοκλήρωσε το πέρασμά του από τις Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, φρόντισε να επιβεβαιωθεί η υστεροφημία του για το... διαολεμένο μυαλό.

Ο Σουηδός αστέρας, έπειτα από δυο σεζόν στις οποίες βίωσε το... αμερικανικό όνειρο στο MLS με τη φανέλα των Λος Άντζελες Γκάλαξι κι έκανε πλάκα στους αντιπάλους του δίχως ιδιαίτερη προσπάθεια, αποχαιρέτησε την ομάδα και συνεχίζει το «ταξίδι» του στα γήπεδα, όπως άφησε να εννοηθεί.

Οι ατάκες που πέταξε στον αποχαιρετισμό του ήταν απλά... Ζλάταν, ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που αποχαιρετά με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Όταν έφυγε από την Παρί Σεν Ζερμέν είχε γράψει στα social media: «Ήρθα ως βασιλιάς, φεύγω ως θρύλος...», ενώ, στο φινάλε της θητείας του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε φτιάξει μια φωτογραφία με τον... κόκκινο διάβολο και εκείνος υποδύθηκε τον Θεό – όπως συνηθίζει ν' αποκαλεί τον εαυτό του – γράφοντας: «Τους ένωσα...»...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα