Διαστημική Φλαμένγκο με πεντάρα στον τελικό του Libertadores (vid)

Gazzetta team
Διαστημική Φλαμένγκο με πεντάρα στον τελικό του Libertadores (vid)

bet365

Μεγάλη εμφάνιση από την Φλαμένγκο στον ημιτελικό του Copa Libertadores, με τους Βραζιλιάνους να διασύρουν με 5-0 τους συμπατριώτες τους της Γκρέμιο και να παίρνουν την πρόκριση για τον τελικό όπου θα αντιμετωπίσουν την Ρίβερ Πλέιτ.

Έχοντας φέρει ισοπαλία με 1-1 στο πρώτο ματς στην έδρα της Γκρέμιο, η Φλαμένγκο είχε το προβάδισμα για πρόκριση στον τελικό του Copa Libertadores. Ένα προβάδισμα που το έκανε ακόμα μεγαλύτερο η δικιά της εμφάνιση. Η «Φλα» ήταν εντυπωσιακή, διέσυρε την αντίπαλό της με 5-0 και πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό, όπου και θα αντιμετωπίσει την Ρίβερ Πλέιτ από την Αργεντινή, σε μια αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στις 23 Νοεμβρίου στο Σαντιάγκο της Χιλής.

Στα του αγώνα οι γηπεδούχοι ήταν μια κλάση ανώτεροι στο ματς αυτό, το έδειξαν και δεν είχαν το παραμικρό πρόβλημα στο να κάνουν περίπατο και όχι απλά να κερδίσουν. Ωστόσο όλα κρίθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς στο πρώτο η Φλαμένγκο είχε πετύχει μόνο ένα γκολ με τον Ενρίκε στο 42'.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί και με τον Μπαρμπόσα στο 46' και 56' έφτασαν άνετα στο 3-0. Δεν έμειναν όμως εκεί, καθώς στο 67' ο Μάρι έκανε το 4-0, με τον Κάιο στο 71' να διαμορφώνει το τελικό 5-0 μέσα σε αποθέωση.

 

Τελευταία Νέα