Μουρίνιο: «Ο Ρονάλντο καλύτερος και από τους Κριστιάνο και Μέσι»

Gazzetta team
Μουρίνιο: «Ο Ρονάλντο καλύτερος και από τους Κριστιάνο και Μέσι»

bet365

Ο Ζοσέ Μουρίνιο κλήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση για τον καλύτερο παίκτη που έχει δει στο γήπεδο, με τον Special One να απαντάει τον Βραζιλιάνο Ρονάλντο.

Ο Μουρίνιο μίλησε στο LiveScore και ανάμεσα στα άλλα ρωτήθηκε και για τον ποιον θεωρεί τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή που έχει δει μέσα στο γήπεδο. Η απάντηση δεν ήταν ούτε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ούτε ο Λιονέλ Μέσι, με τον Πορτογάλο τεχνικό να αναγνωρίζει το μεγαλείο του Βραζιλιάνου Ρονάλντο, παρότι οι σοβαροί τραυματισμοί του δεν του επέτρεψαν να έχει μια ακόμα μεγαλύτερη καριέρα. Ο Μουρίνιο μάλιστα αποθέωσε το φυσικό ταλέντο του Βραζιλιάνου που σύμφωνα με τον ίδιο κανείς από τους άλλους δυο δεν τον ξεπερνά.

«Ποιος είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που έχω δει στο γήπεδο; Νομίζω πως οι τραυματισμοί σκότωσαν μια καριέρα που θα μπορούσε να είναι ακόμα πιο απίστευτη. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Λιονέλ Μέσι είχαν μεγαλύτερες καριέρες σε χρονική διάρκεια και παραμένουν πάνω από όλους συνέχεια τα τελευταία 15 χρόνια. Αλλά το ταλέντο που είχε ο Ρονάλντο Ναζάριο σε ηλικία 19 ετών ήταν κάτι απίστευτο. Κανείς δεν τον ξεπερνά. Είναι ό,τι καλύτερο έχω δει. Το φυσικό ταλέντο που είχε ήταν κάτι φοβερό. Απίστευτος ποδοσφαιριστής», ανέφερε ο Μουρίνιο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα