Ενοχλημένη η FIFA με την απουσία του Ρονάλντο

Ενοχλημένη η FIFA με την απουσία του Ρονάλντο

Gazzetta team
Ενοχλημένη η FIFA με την απουσία του Ρονάλντο

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν πήγε στη βράβευση των κορυφαίων της FIFA, η οποία φέρεται να έχει ενοχληθεί πολύ από τη συμπεριφορά του Πορτογάλου άσου.

Ο Ρονάλντο, γνωρίζοντας πως το βραβείο του κορυφαίου για το 2019 θα κατέληγε στον Μέσι, αποφάσισε να μην πάει στη βράβευση της FIFA στο Μιλάνο παρότι βρισκόταν πιο κοντά από όλους, μόλις 150 χιλιόμετρα από το Τορίνο.

Μάλιστα, τη στιγμή της βράβευσης του Μέσι, ο Ρονάλντο μέσω των social media αναρτούσε μια φωτογραφία από τον καναπέ του σπιτιού του, ανεβάζοντας και ένα μήνυμα.

Η FIFA, σύμφωνα με τη Marca, είναι ιδιαίτερα ενοχλημένη από αυτή τη συμπεριφορά του CR7, κάτι που ήταν εμφανές στην εκδήλωση στο Μιλάνο από τα στελέχη της. Ακόμα και ο πρόεδρος Τζιάνι Ινφαντίνο αισθανόταν ενοχλημένος από τη στάση του Ρονάλντο, όπως γράφει η ισπανική εφημερίδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα