Ο λόγος της Ραπίνο: «Μέσα από αυτό το ωραίο παιχνίδι να αλλάξουμε τον κόσμο»

Gazzetta team
Ο λόγος της Ραπίνο: «Μέσα από αυτό το ωραίο παιχνίδι να αλλάξουμε τον κόσμο»

bet365

Ένα ξεχωριστό μήνυμα πέρασε η κορυφαία παίκτρια στον κόσμο στα βραβεία The Best της FIFA, Μέγκαν Ραπίνο.

Η Μέγκαν Ραπίνο πήρε το Μουντιάλ με τις ΗΠΑ, ενώ σε κανένα σημείο δεν έχει διστάσει να εκφράσει τις πολιτικές της απόψεις.

Η σταρ της αμερικανικής ομάδας στο ποδόσφαιρο αναδείχθηκε κορυφαία παίκτρια στον κόσμο στα βραβεία The Best της FIFA και τόνισε πως το ποδόσφαιρο μπορεί να αλλάξει τον κόσμο

Αναλυτικά, ο λόγος της μόλις παρέλαβε το βραβείο:

«Δε σου λένε πόσο βαρύ είναι, αν και ο Μέσι μου είπε, αφού το πήρε πολλές φορές.Να ευχαριστήσω τους φίλους μου και την οικογένειά μου, όπως και την κοπέλα μου. Όλοι οι προπονητές μου, ειδικά φέτος στο τεχνικό επιτελείο της Τζιλ Έλις, που μας έδωσαν πολλή δύναμη. Για όσους βλέπετε τώρα γυνακείο ποδόσφαιρο, αργήσατε να έρθετε στο πάρτι, αλλά είναι όλα υπέροχα.

Με ενέπνευσαν οι ιστορίες των Ραχίμ Στέρλινγκ και Κουλιμπαλί που αφορούσαν το ρατσισμό που έχουν βιώσει σε όλη τους τη ζωή, όπως και η γυναίκα στο Ιράν. Όσοι παλεύουν κάθε μέρα για το άθλημα που αγαπούν και όσοι παλεύουν την ομοφοβία. Αφήστε χώρο σε άλλους ανθρώπους. Δώστε τους ώθηση. Μοιραστείτε την επιτυχία σας. Έχουμε την ευκαιρία μέσα από αυτό το ωραίο παιχνίδι να αλλάξουμε τον κόσμο προς το καλύτερο», ήταν τα λόγια της.

 

Τελευταία Νέα