The Best: Οι κορυφαίοι των κορυφαίων για το 2019

Gazzetta team
The Best: Οι κορυφαίοι των κορυφαίων για το 2019

bet365

Στη Σκάλα του Μιλάνου, η FIFA βράβευσε τους καλύτερους άντρες και γυναίκες που υπηρετούν το ποδόσφαιρο. Από τον Μέσι στον Κλοπ και την πιο υπέροχη οπαδό του κόσμου. Δείτε όλα τα βραβεία.

Το σκηνικό ήταν φαντασμαγορικό και η Σκάλα του Μιλάνου το τέλειο μέρος για να υποδεχτεί τους κορυφαίους. Εκεί εμφανίστηκαν οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές και προπονητές του κόσμου, αλλά και οι πιο υπέροχοι οπαδοί και όσοι επέλεξαν ακόμα και να μην νικήσουν, ώστε να είναι δίκαιοι απέναντι στο παιχνίδι.

Δείτε ποιο ήταν οι νικητές όπως τους ψήφισαν το κοινό και οι συναθλητές τους, με τον Λιονέλ Μέσι να νικάει τους Φαν Ντάικ, Ρονάλντο και να παίρνει για πρώτη φορά το εν λόγω βραβείο. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ συγκέντρωσε 19.381 ψήφους, ο 2ος Φαν Ντάικ 17.085 ψήφους και ο 3ος Ρονάλντο 16.943.

Ο θεσμός είναι αυτόνομος από το 2016, όταν και διαχωρίστηκε από τη «Χρυσή Μπάλα». Το 2016 και το 2017 νικητής ήταν ο Ρονάλντο, με 2ο τον Μέσι, ενώ το 2018 ο Μόντριτς πήρε την πρώτη θέση με τον Ρονάλντο 2ο.


ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Κορυφαίος άντρας: Λιονέλ Μέσι

Κορυφαία γυναίκα: Μέγκαν Ραπίνο

Κορυφαίος άντρας προπονητής: Γιούργκεν Κλοπ

Κορυφαία γυναικεία προπονήτρια: Ζιλ Ελις

Κορυφαίο γκολ (βραβείο Puskas): Ντάνιελ Ζόρι

Κορυφαίος άντρας τερματοφύλακας: Αλισον Μπέκερ

Κορυφαία γυναίκα τερματοφύλακας: Σάρι Φαν Φεένενταλ (Ολλανδία)

Κορυφαίος οπαδός: Σίλβια Γκρέκο

Βραβείο Fair Play: Τσέλσι – Μαρσέλο Μπιέλσα

Κορυφαία 11άδα αντρών: Αλισον, Φαν Ντάικ, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Ντε Λιχτ, Ντε Γιονγκ, Μόντριτς, Αζάρ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μέσι, Μπαπέ.

Κορυφαία 11άδα γυναικών: Φεένενταλ, Ρενάρ, Μπρονζέ, Ο'Χάρα, Φίσερ, Χένρι, Λαβέλ, Ερτς, Ραπίνο, Μόργκαν, Μάρτα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα