Τίτε: «Μετά τους Μέσι-Ρονάλντο ο Νεϊμάρ»

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Τίτε: «Μετά τους Μέσι-Ρονάλντο ο Νεϊμάρ»

bet365

Ο τεχνικός της εθνικής Βραζιλίας Τίτε έπλεξε το εγκώμιο του Νεϊμάρ και εξήγησε το λόγο που μόνο οι Μέσι και Ρονάλντο ξεπερνούν τον συμπατριώτη του.

Η Βραζιλία παίζει με την Κολομβία και το Περού κι ο Τίτε μίλησε για την επιστροφή του Νεϊμάρ στη δράση και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται!

«Εχει αναρρώσει από τον τραυματισμό που όπως θυμούνται όλοι τον έβγαλε από το Κόπα Αμέρικα.

Αν δεν ήταν καλά στην φυσική του κατάσταση, δεν θα ήταν στην εθνική ομάδα. Δεν είμαστε ανεύθυνοι ώστε να πιέσουμε μία κατάσταση που αφορά την κατάσταση του αθλητή.

Εγώ και το προσωπικό θα είμαστε πολύ προσεκτικοί. Είναι έτοιμος να κάνει ό,τι χρειάζεται η εθνική», είπε για την κατάσταση της υγείας του σταρ της «σελεσάο και συνέχισε:

«Το 50% των τερμάτων της Βραζιλίας προέρχονται με τον Νεϊμάρ στον αγωνιστικό χώρο επειδή τα γκολ κι οι ασίστ προέρχονται απ' αυτόν. Η ομάδα τον χρειάζεται όπως κι αυτός την ομάδα.

Από άποψη ποιότητας στην τεχνική, βάζω τον Μέσι στην κορυφή και τον Κριστιάνο Ρονάλντο επειδή είναι από άλλη γενιά. Από άλλη γενιά βάζω τους Νεϊμάρ και Αζάρ, οι οποίοι είναι δύο εξαιρετικοί παίκτες. Ενα πλεονέκτημα που έχει ο Νεϊμάρ πάνω από τον Αζάρ είναι ότι σκέφτονται το ίδιο αλλά εκτελεί πιο γρήγορα. Είναι ασταμάτητος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα