Όσκαρ Πέρεζ: Συγκινητικό αντίο στα γήπεδα στα 46 του χρόνια! (pics & vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Όσκαρ Πέρεζ: Συγκινητικό αντίο στα γήπεδα στα 46 του χρόνια! (pics & vid)

bet365

Έφτασε σε τέτοια ηλικία, γιατί δεν μπορούσε να σκεφτεί τον εαυτό του δίχως το ποδόσφαιρο. Δεν ήθελε με τίποτα να βγάλει τα γάντια. Ο χρόνος, όμως, είναι αμείλικτος και οδήγησε τον θρυλικό Όσκαρ Πέρεζ στην απόσυρση με την αγαπημένη του Κρουζ Αζούλ στα 46 του χρόνια!

Ο βετεράνος τερματοφύλακας και πλέον παλαίμαχος ενεργός αθλητής, πραγματοποίησε το επαγγελματικό του ντεμπούτο με την Κρουζ Αζούλ το 1993, πριν από 26 ολόκληρα χρόνια.

Το Azteca Stadium σηκώθηκε όρθιο για τον Όσκαρ Πέρες, αποθεώνοντάς τον και αναγνωρίζοντας την κάθε του προσπάθεια κάτω απ' τα δοκάρια και τη βαθιά του αγάπη για το άθλημα και τη δουλειά του, που τον έκαναν να συνεχίσει μέχρι και αυτό το τόσο προχωρημένο ηλικιακό στάδιο για επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

Απέναντι στην Τολούκα (1-1) για την MX League, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων παρατάχθηκαν για να χαιρετίσουν και να χειροκροτήσουν τον Όσκαρ Πέρες όταν είχε φτάσει πλέον η ώρα για ν' αποχωρήσει από το γήπεδο.

Με δάκρυα στα μάτια, ο Πέρες προσπαθούσε να κρατήσει για πάντα αυτές τις στιγμές στο μυαλό του, έπειτα από συνολικά 740 παιχνίδια καριέρας σε 26 χρόνια παρουσίας στα γήπεδα.

Βρέθηκε με την εθνική ομάδα του Μεξικό σε τρία διαφορετικά Μουντιάλ (το 1998 στη Γαλλία, το 2002 στις Νότια Κορέα και Ιαπωνία και το 2010 στη Νότια Αφρική), κατέκτησε το πρωτάθλημα με τη φανέλα της Πατσούκα στα 43 του χρόνια, στα 44 πέτυχε το τελευταίο του γκολ (το 2017!) και εν έτει 2019, έχοντας πλέον πατήσει τα 46 του χρόνια, αποσύρθηκε ως ποδοσφαιρικός ήρωας στην πατρίδα του με την αγαπημένη του φανέλα.

Είχε κατακτήσει 3 Concacaf Champions League, 3 Gold Cups, 2 MX Leagues, 1 MX Cup, 1 Confederations Cup και είχε θητεύσει στις Τίγκρες, Τσιάπας, Νετσάκα, Σαν Λουίς και Πατσούκα προτού επιστρέψει στην Κρουζ Αζούλ για να... κρεμάσει τα γάντια του.

 

Τελευταία Νέα