Κάρσον Πίκετ: Η φωτογραφία της χρονιάς με τον μικρούλη δίχως χέρι (pics & vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Κάρσον Πίκετ: Η φωτογραφία της χρονιάς με τον μικρούλη δίχως χέρι (pics & vid)

bet365

Ακόμα μια συνάντησή τους, ακόμα μια πανέμορφη στιγμή, ακόμα μια από τις φωτογραφίες που αποτυπώνουν την τεράστια δύναμη του αθλητισμού. Η Κάρσον Πίκετ, παίκτρια της Orlando Pride, βρήκε ξανά τον μικρούλη Τζόσεφ και οι δυο τους, γνωρίζοντας καλύτερα απ' όλους την ιδιαιτερότητά τους, δείχνουν ότι... δεν ξεχωρίζουν σε τίποτα!

Η Κάρσον Πίκετ, γεννήθηκε δίχως το αριστερό της χέρι. Λίγο πιο κάτω από τον αγκώνα, η ανάπτυξη του σώματος σταμάτησε. Κι αυτό δεν την εμπόδισε ποτέ. Παίζει πλέον ποδόσφαιρο στις ΗΠΑ με τη φανέλα της Orlando Pride και αποδεικνύει πως ορισμένοι ήρωες και ηρωίδες, δεν φορούν μπέρτα και πετούν ψηλά, αλλά βάζουν φανέλα, σορτσάκι, ποδοσφαιρικά παπούτσια και δίνουν το παράδειγμα.

Πίσω στον Απρίλη του 2019, η Πίκετ είχε συναντήσει για πρώτη φορά τον Τζόσεφ Τιντ. Ο μικρούλης, είναι δυο ετών και γεννήθηκε κι εκείνος δίχως ν' αναπτυχθεί το αριστερό του χέρι. «Κοίτα, έχουμε το ίδιο» του είπε όταν τον πρωτοείδε και ο μικρός δεν σταμάτησε να χαμογελά. Έβλεπε μπροστά του έναν άνθρωπο με τον οποίο είχαν κάτι κοινό και έπαιρνε δύναμη από το χαμόγελο της 25χρονης παίκτριας. Καταλάβαινε από τόσο μικρή ηλικία πως δεν υπάρχει τίποτα για το οποίο θα έπρεπε να ντρέπεται ή να σκέφτεται ότι δεν μπορεί να κάνει πράγματα όπως όλος ο υπόλοιπος κόσμος.

Πριν από λίγες μέρες βρέθηκαν ξανά στο γήπεδο. Η Κάρσον δεν γινόταν να ξεχάσει τον μικρό Τζόσεφ και μαζί έβγαλαν μια από τις πιο όμορφες φωτογραφίες. Ποιος είπε ότι δεν μπορούν να κάνουν τα πάντα; Με αυτό το χαμόγελο, θα πετύχουν ό,τι κι αν γίνει!

 

Τελευταία Νέα