Σενεγάλη - Τυνησία 1-0 παρ. (0-0 κ.α.)

Gazzetta team
Σενεγάλη - Τυνησία 1-0 παρ. (0-0 κ.α.)

bet365

H Σενεγάλη νίκησε 1-0 στην παράταση την Τυνησία και προκρίθηκε στον τελικό του Copa Africa για δεύτερη φορά στην ιστορία της. Βασικός ο Μεριά, στον πάγκο ο Σισέ.

Η Σενεγάλη γράφει ιστορία στα γήπεδα της Αιγύπτου. Τα «Λιοντάρια της Τεράνγκα» σε έναν συγκλονιστικό ημιτελικό επικράτησαν 1-0 της Τυνησίας στην παράταση και προκρίθηκαν για δεύτερη φορά στον τελικό της διοργάνωσης. Δυο χαμένα πέναλτι, παράπονα των Τυνήσιων για αποφάσεις της διαιτησίας κι ένα αυτογκόλ συνέθεσαν το σκηνικό του αγώνα στο Κάιρο! Οι Σενεγαλέζοι ήταν καλύτεροι, είχαν φάσεις με Μανέ, Νιάνγκα, αλλά δεν ήταν ουσιαστικοί. Στο 75' η Τυνησία κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Γκομίς μπλόκαρε την εκτέλεση του Σασί. Πέντε λεπτά αργότερα τα «Λιοντάρια» βρέθηκαν στην άσπρη βούλα, αλλά ο Χασέν με εντυπωσιακή επέμβαση νίκησε τον Σεβέ! Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση κι εκεί το αυτογκόλ του Μπρον έκρινε το ματς! Η Τυνησία διαμαρτυρήθηκε στο 117' για πέναλτι, αλλά το... VAR δεν τους δικαίωσε! Πλέον, η Σενεγάλη περιμένει τον νικητή του Αλγερία - Νιγηρία για τον μεγάλο τελικό της Παρασκευής. Bασικός ο Μεριά με εξαιρετικές τοποθετήσεις, στον πάγκο ο Σισέ!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα