Τόρες: «Άκουσα το σώμα μου και αποσύρομαι, ο σεβασμός του κόσμου το κορυφαίο τρόπαιο» (vid)

Gazzetta team
Τόρες: «Άκουσα το σώμα μου και αποσύρομαι, ο σεβασμός του κόσμου το κορυφαίο τρόπαιο» (vid)

bet365

Ο Φερνάντο Τόρες παραχώρησε συνέντευξη Τύπου για την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, αποκάλυψε την ημερομηνία που θα συμβεί, ενώ αναφέρθηκε και σε μια πιθανή επιστροφή στην Ατλέτικο.

Κολομβία - Παραγουάη με ακόμα καλύτερες αποδόσεις και άμεση απόδοση κερδών*. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο Ισπανός επιθετικός κρεμάει το ποδοσφαιρικά του παπούτσια με τη φανέλα της Σαγκάν Τόσου και σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σε ξενοδοχείο του Τόκιο έκανε γνωστό πως αυτό θα συμβεί στις 23 Αυγούστου στο παιχνίδι με τη Βίσελ Κόμπε των φίλων του Αντρές Ινιέστα και Νταβίδ Βίγια.

Ο Τόρες τόνισε πως παίρνει αυτή την απόφαση γιατί το σώμα του δεν αντέχει άλλο ποδόσφαιρο, αποκάλυψε ότι θα παραμείνει στον γιαπωνέζικο σύλλογο ως σύμβουλος, ενώ πρόσθεσε ότι όταν θα έρθει η κατάλληλη στιγμή θα είναι σε θέση να επιστρέψει στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Παράλληλα δήλωσε ευγνώμων για όσα έζησε στην καριέρα του και για το πως αντέδρασε ο κόσμος για την απόσυρσή του.

«Άκουσα το σώμα μου. Δεν το απολάμβανα τόσο όσο πριν και για αυτό νομίζω ότι το πιο έντιμο είναι να το αφήσω τώρα. Θέλω να φύγω από το ποδόσφαιρο με τη συνείδησή μου καθαρή», ανέφερε ο Τόρες, ο οποίος πρόσθεσε πως αποδέχθηκε την πρόταση της Σαγκάν Τόσου για να αναλάβει το πόστο του συμβούλου.

«Ο πρόεδρος μου δίνει την ευκαιρία να παραμείνω στον σύλλογο. Η Σαγκάν Τόσου έχει όλες τις δυνατότητες να γίνει ένας τεράστιος σύλλογος στην Ιαπωνία και να γίνει γνωστός σε όλο τον κόσμο. Θα δουλέψουμε μαζί στο μέλλον για να το πετύχουμε».

Ο Τόρες, ο οποίος δήλωσε ευγνώμων για την παρουσία του στην Ιαπωνία και για την αγάπη του κόσμου εκεί, κλήθηκε να απαντήσει και σε μια πιθανή επιστροφή του στην Ατλέτικο, με τον ίδιο να υπογραμμίζει:

«Όλος ο κόσμος περιμένει να επιστρέψω στην Ατλέτικο. Η Ατλέτικο είναι η ζωή μου και ίσως συμβεί στο μέλλον. Χρειάζεται να διαβάσω και να αποκτήσω εφόδια. Δεν θέλω να επιστρέψω στην Ατλέτικο για να είμαι απλά ένα πρόσωπο. Αν επιστρέψω θα το κάνω για να βοηθήσω ώστε η Ατλέτικο να γίνει καλύτερη».

Επίσης ο Τόρες ανέφερε για το αντίο του: «Με γεμίζει με περηφάνια ο τρόπος που υποδέχθηκε ο κόσμος του ποδοσφαίρου αυτή την απόφαση. Το να κερδίζεις πολλούς τίτλους είναι καλό, αλλά κρατάω τον σεβασμό του ποδοσφαίρου. Είμαι περήφανος για αυτό που έχω δώσει στο ποδόσφαιρο καθώς αυτό μου τα έχει δώσει όλα. Ο σεβασμός του κόσμου είναι το καλύτερό μου τρόπαιο».

 

Τελευταία Νέα