Πλατινί: «Απάντησα για Μουντιάλ, Euro '16, για τη Ρωσία, για την Παρί...»

Κώστας Ζάλιαρης
Πλατινί: «Απάντησα για Μουντιάλ, Euro '16, για τη Ρωσία, για την Παρί...»

bet365

Ο Μισέλ Πλατινί έπειτα από αρκετές ώρες κατάθεσης στην Αστυνομία της Γαλλίας και το τμήμα καταπολέμησης της διαφθοράς, αποχώρησε αργά το βράδυ της Τρίτης, τονίζοντας πως μίλησε στις Αρχές για πολλά περισσότερα πράγματα κι όχι μόνο για το Κατάρ και το Μουντιάλ του 2022.

Ο πρώην πρόεδρος της UEFA, το πρωί της Τρίτης συνελήφθη ως εμπλεκόμενος στην υπόθεση ανάθεσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 στο Κατάρ κι αν υπήρξαν συμφωνίες που σε καμία περίπτωση δεν είχαν να κάνουν με διαφάνεια.

Αποχωρώντας – και έχοντας αφεθεί ελεύθερος – αργά το βράδυ της Τρίτης, ο Μισέλ Πλατινί ήταν σε αρκετά καλή διάθεση και μάλιστα, ανέφερε στους εκπροσώπους του Τύπου που τον περίμεναν: «Διήρκησε αρκετές ώρες όλο αυτό, αλλά δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς. Μίλησα για όλα, για το Μουντιάλ του Κατάρ, για το Μουντιάλ της Ρωσίας, για το Euro του 2016, για την Παρί Σεν Ζερμέν, για τη FIFA... Για όλα. Η δική μου εμπλοκή σε όλα αυτά και στις υποθέσεις διαφθοράς, είναι μηδαμινή».

Αξίζει να σημειωθεί πως μαζί με τον Γάλλο τέως ισχυρό άνδρα της UEFA, συνελήφθησαν την Τρίτη η Σόφι Ντιόν, πρώην σύμβουλος Αθλητισμού του Σαρκοζί και ο Κλοντ Γκαντ, πρώην γενικός γραμματέας στο Μέγαρο των Ηλυσίων...

 

Τελευταία Νέα