O Κριστιάνο δείχνει στον Μέσι πως είναι να «κουβαλάς» την Εθνική ομάδα (pic)

Αντώνης Σαούλης
O Κριστιάνο δείχνει στον Μέσι πως είναι να «κουβαλάς» την Εθνική ομάδα (pic)

bet365

Το στατιστικό με τα γκολ που σημειώνουν οι συμπαίκτες του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Μέσι στις Εθνικές ομάδες δείχνει πως ο Πορτογάλος είναι μια ομάδα μόνος του.

Βραζιλία - Βενεζουέλα με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο ένας δίνει κίνητρο στον άλλον. Τα νούμερα του ενός, πιέζουν τον άλλον για περισσότερα. Κριστιάνο και Μέσι ή Μέσι και Κριστιάνο αν προτιμάτε έχουν πάει την στατιστική στην στρατόσφαιρα. Δύσκολα θα δούμε κάτι ανάλογο οπότε ας συμφωνήσουμε ότι είμαστε πως ζούμε στην ΕΠΟΧΗ τους.

Ωστόσο όσο θ' αγωνίζονται θα υπάρχει πάντα και η κόντρα της στατιστικής. Ποιος έχει περισσότερα γκολ, ποιος έχει περισσότερους τίτλους, ποιος εμφανίζεται και ποιος εξαφανίζεται στα μεγάλα ματς.

Και η κουβέντα που έχει (ξανά) ανοίξει τώρα που όλες οι συλλογικές διοργανώσεις έχουν τελειώσει είναι αυτή των Εθνικών ομάδων. Μία κουβέντα που μεγάλωσε μετά και τον τίτλο της Εθνικής Πορτογαλίας στο Nations League και φυσικά μετά την ήττα της Αργεντινής στην πρεμιέρα του Copa America από την Κολομβία.

Το νέο στατιστικό έχει να κάνει με τα γκολ που έχουν στην Εθνική οι άλλοι 22 συμπαίκτες του Κριστιάνο και του Μέσι σε Πορτογαλία και σε Αργεντινή!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο λοιπόν έχει 88 γκολ και όλοι οι υπόλοιποι της τελευταίας αποστολής της Πορτογαλίας έχουν 33! Μάλιστα δεύτερος σκορερ είναι ο Πέπε με 7!

Οσο για τον Μέσι; Με την Εθνική Αργεντινής έχει 67 γκολ ενώ οι άλλοι 22 της αποστολής έχουν 74 γκολ.

 

Τελευταία Νέα