Η Χιλή θέλει να μην (παρα)διασυρθεί

Book-nomikarios Book-nomikarios
Η Χιλή θέλει να μην (παρα)διασυρθεί

bet365

Εκτός από το Copa America, αλλά και το Gold Cup της CONCACAF, έχουμε σε εξέλιξη και το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου αλλά στο γυναικείο φύλο και από εκεί θα έχουμε μια στοιχηματική επιλογή !

H.Π.Α. - ΧΙΛΗ

Η Χιλή το πάλεψε αξιοπρεπέστατα με τις Σουηδέζες, αλλά έφαγε 2 γκολ στο τέλος. Σκοπός της σήμερα να χάσει με όσο πιο... τίμιο σκορ γίνεται ώστε μετά με νίκη επί της Ταύλάνδης να μπει μέσα στις καλύτερες τρίτες.

Η Αμερική διέσυρε τις φουκαριάρες απ' την Ταϋλάνδη σ' ένα unfair 13-0. Η Μόργκαν έβαλε 5 γκολ και αυτή θα σκιστεί για την 1η θέση των σκόρερ, καθώς η κόουτς Ellis λογικά θα πραγματοποιήσει 4-5 αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Οι άλλες με 2 γκολ και κάτω έμειναν πίσω.

Η ομάδα της Χιλής (απ)έδειξε απέναντι στην επιθετικογενή ομάδα της Σουηδίας ότι ξέρει να παίζει τα βασικά στην άμυνα, η Αμερική θέλει απλώς τη νίκη για να πάει στο ματς με τη Σουηδία και ακόμα και με "Χ" να εξασφαλίζει την πρωτιά στον όμιλο, θα πάρω το under 5.5 goals.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ : Η.Π.Α. - ΧΙΛΗ -> UNDER 5.5 GOALS (1.60)

ΥΓ. Περισσότερα στο www.bwm.gr ή στείλτε e-mail για προσφορά και οδηγίες εγγραφέδς στο [email protected]

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Book-nomikarios
Book-nomikarios

Ο Κωνσταντίνος Καρύδης… βαπτίστηκε «Book-nomikarios» το έτος 1999, όντας τότε φοιτητής στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Αθηνών, όπου συμμετείχε σε στοιχηματικά φόρουμ εκείνης της εποχής με το εν λόγω ψευδώνυμο και... έδινε τον αριθμό FAX του τμήματος της Σχολής για να στείλουν το κουπόνι της εβδομάδας από την Κύπρο, λέγοντας στη Γραμματεία ότι «είναι κάτι σελίδες από σπάνια ακαδημαϊκά συγγράμματα που δεν ευκαιρώ να τα αγοράσω στην Ελλάδα»!

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2000 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.bwm.gr (Bet With Me - You' ll Never Bet Alone), που υφίσταται ως σήμερα. Είναι το πρώτο συνδρομητικό site προτάσεων στοιχηματισμού στην Ελλάδα, η ιστορικότερη ενεργή στοιχηματική ιστοσελίδα της χώρας.

Ειδικεύεται σε στοιχηματικές προτάσεις και αναλύσεις αγώνων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις.

Αριστερόχειρας στο μπάσκετ, αριστεροπόδαρος στο ποδόσφαιρο, δεξιόχειρας στο τένις, δεξιόχειρας στο γραπτό!

Έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με όλα τα είδη Μ.Μ.Ε (Τύπος, τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο).