Έκλαψε με λυγμούς ο Καβάνι σε τηλεοπτική του συνέντευξη (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Έκλαψε με λυγμούς ο Καβάνι σε τηλεοπτική του συνέντευξη (vid)

bet365

Ο Έντινσον Καβάνι δεν μπορούσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή του όταν είδε μήνυμα από οικογενειακό του φίλο και θυμήθηκε τις εποχές που έπαιζε ξυπόλυτος στη γειτονιά του, μέχρι να φτάσει πλέον στο επίπεδο που βρίσκεται...

Ο Ουρουγουανός επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν παραχώρησε συνέντευξη σε πολύ καλό του φίλο δημοσιογράφο και εκείνος του είχε ετοιμάσει μια μεγάλη έκπληξη.

Ο Ομάρ Φέρις, οικογενειακός φίλος του Καβάνι, μίλησε με λόγια καρδιάς για τον ποδοσφαιριστή, τον οποίο φυσικά έβλεπε από πιτσιρίκι στη γειτονιά να παίζει ξυπόλυτος και να ονειρεύεται να φτάσει στο κορυφαίο επίπεδο.

Ο υψηλόσωμος φορ δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη και έφτασε σε σημείο να κλάψει με λυγμούς, με τον παρουσιαστή να σέβεται τη στιγμή και να διακόπτει για λίγο τη συνέντευξη για ένα μικρό διαφημιστικό διάλειμμα...

Το σημείο στο 38:20 του βίντεο:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα