Σε ομάδα της Ινδίας ο Πίτι!

Σε ομάδα της Ινδίας ο Πίτι!

bet365

Στην Ινδία και συγκεκριμένα στην Τζαμσχενπούρ θα συνεχίσει την καριέρα του ο μέχρι πρότινος μεσοεπιθετικός της Λαμίας, Πίτι.

Ο Ισπανός μολονότι έχει πατήσει τα 39 παραμένει σε καλό επίπεδο και μάλιστα η Λαμία επιχείρησε να επεκτείνει το συμβόλαιο του.

Η πρόταση που δέχθηκε ο Πίτι από την Ινδία ήταν αρκετά υψηλή και έτσι αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία του με τον σύλλογο της Φθιώτιδας.

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που υπέγραψα στην Τζαμσχεντπούρ. Από τη στιγμή που δημιουργήθηκε η ινδική λίγκα, είχα πάντα στο μυαλό μου πως θα ήθελα να έρθω και να παίξω ποδόσφαιρο εδώ. Ευχαριστώ πολύ την Τζαμσχεντπούρ που μου δίνει αυτή τη δυνατότητα και πίστεψε στις δυνατότητες μου.

Θέλω να βοηθήσω τον σύλλογο να μεγαλώσει και να μοιραστώ με τους Ινδούς ποδοσφαιριστές την εμπειρία μου.Ανυπομονώ να επισκεφτώ την πόλη, αφού έχω ακούσει πάρα πολύ καλά λόγια για τις εγκαταστάσεις και τον κόσμο της ομάδα. Ελπίζω να τους κάνω χαρούμενους», τόνισε χαρακτηριστικά ο Πίτι, ο οποίος αγωνίστηκε την τελευταία διετία σε Λαμία και Λάρισα.

 

Τελευταία Νέα