Η Γαλατάσαραϊ κυπελλούχος Τουρκίας για 18η φορά

Gazzetta team
Η Γαλατάσαραϊ κυπελλούχος Τουρκίας για 18η φορά

bet365

Μέχρι το 79' η Ακίσασπορ άγγιζε το θαύμα, αλλά η Γαλατά, χωρίς τον τραυματία Μήτρογλου, έκανε την ανατροπή και με το υπέρ της 1-3 κατέκτησε το Κύπελλο και οδεύει για το νταμπλ.

Ηταν ένας περίεργος τελικός, όπου κοντραριζόταν ο πρωτοπόρος με τον ουραγό του πρωταθλήματος. Η Ακίσασπορ πέρσι είχε κάνει τη ζημιά απέναντι στη Φενερμπαχτσέ και είχε κατακτήσει το Κύπελλο Τουρκίας και έφτασε κοντά σε ακόμα μεγαλύτερο θαύμα. Προηγήθηκε 1-0 μέχρι το 80' και άγγιξε τον τίτλο, ενώ είναι σχεδόν βέβαια υποβιβασμένη. Ωστόσο, η Γαλατά είχε και τη διαιτητική εύνοια και έκανε την ανατροπή, για να φτάσει στο 1-3 και να σηκώσει εκείνη το τρόπαιο για 18η φορά στην ιστορία της.

Ο Μανού (57' έδωσε προβάδισμα στην Ακίσασπορ, η Γαλατά έχασε πέναλτι
(απόκρουση), αλλά ευστόχησε στο δεύτερο που της δόθηκε, που είχε ως συνέπεια και αποβολή για τους αντιπάλους. Ο Γκουμούς ισοφάρισε (80') και οι Φεγκουλί (88'), Ντιανέ (90'+4') χάρισαν το τρόπαιο στην ομάδα του Φατίχ Τερίμ, η οποία πλέον οδεύει για το νταμπλ. Ο Κώστας Μήτρογλου ναι μεν επέστρεψε στις προπονήσεις μετά τον τραυματισμό του, αλλά ήταν ανέτοιμος για τον μεγάλο τελικό.

 

Τελευταία Νέα