Συμπαίκτης με Νάνι και Ρούνεϊ ο Γιάννης Νικοπολίδης! (vid)

Συμπαίκτης με Νάνι και Ρούνεϊ ο Γιάννης Νικοπολίδης! (vid)

Gazzetta team
Συμπαίκτης με Νάνι και Ρούνεϊ ο Γιάννης Νικοπολίδης! (vid)

bet365

Ο γιος του Αντώνη Νικοπολίδη και πρώην κίπερ των Ακαδημιών του Ολυμπιακού, Γιάννης, μετά από μία σεζόν με τους Georgetown Hoyas στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ, θα έχει την ευκαιρία να πάρει γεύση από MLS και μάλιστα δίπλα σε δύο μεγάλες προσωπικότητες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Μιλγουόκι Μπακς - Τορόντο Ράπτορς με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts*. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο 18χρονος διεθνής ταλαντούχος τερματοφύλακας που ξεχώρισε με την Εθνική Νέων στα προκριματικά του EuroU19, παίζοντας κομβικό ρόλο στην ιστορική νίκη επί της Αγγλίας - όπως αναφέρεται στο Youngtalents - θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις των Orlando City και DC United στις οποίες αγωνίζονται ως γνωστόν οι Νάνι και Γουέιν Ρούνεϊ αντίστοιχα. Ο γιος του Αντώνη Νικοπολίδη, Γιάννης, ξεχώρισε από την πρώτη του σεζόν στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ και μάλιστα μπήκε στην κορυφαία 11άδα των ρούκις της περιφέρειας του, τραβώντας μεταξύ άλλων και τα βλέμματα scouts των τοπ ομάδων του MLS.

 

Τελευταία Νέα