«Επιμένει η Αλ Ουάσλ για Γκώνια»

«Επιμένει η Αλ Ουάσλ για Γκώνια»

bet365

Ο αιγυπτιακός Τύπος επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του gazzetta.gr για τον Τάκη Γκώνια τονίζοντας πως η Αλ Ουάσλ από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έχει στην κορυφή της λίστας της τον Βοιωτό τεχνικό!

Η Γουάντι Ντέγκλα «τρέχει» ένα αήττητο εφτά αγωνιστικών στο αιγυπτιακό πρωτάθλημα, επίδοση που την έχει φέρει στη 12η θέση της βαθμολογία.

Την ίδια στιγμή, ο Τάκης Γκώνιας θεωρείται ως από τα πιο «καυτά» ονόματα στην Αίγυπτο, καθώς άπαντες στην βορειοαφρικανική χώρα αναγνωρίζουν την συμβολή του στην αγωνιστική άνοδο του συλλόγου από το Κάιρου.

Το gazzetta.gr είχε αποκαλύψει το ενδιαφέρον τη Αλ Ουάσλ από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, αλλά και τη εθνικής Ιορδανίας για τον πρώην προπονητή του Εργοτέλη.

Η ιστοσελίδα elwatannews μάλιστα αναφέρει πως η Αλ Ουάσλ σκοπεύει να τερματίσει τη συνεργασία της με τον Λαουρέντιου Ρέγκεκαμπφ προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την πρόσληψη του Τάκη Γκώνια!

Όλα αυτά και ενώ ο Ρουμάνος τεχνικός είχε επεκτείνει τον περασμένο Μάρτιο το συμβόλαιο του για ακόμη δύο χρόνια. Αξίζει να σημειωθεί πως και ο Γκώνιας είχε ανανεώσει τη συνεργασία του με την Γουάντι Ντέγκλα για τρία χρόνια και ως εκ τούτου ο σύλλογος από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα θα πρέπει να αποζημιώσει τους Αιγύπτιους προκειμένου να γίνει το deal.

 

Τελευταία Νέα