Νεϊμάρ και Ρονάλντο μοιράστηκαν εμπειρίες για το ποδόσφαιρο (vid)

Νεϊμάρ και Ρονάλντο μοιράστηκαν εμπειρίες για το ποδόσφαιρο (vid)

Gazzetta team
Νεϊμάρ και Ρονάλντο μοιράστηκαν εμπειρίες για το ποδόσφαιρο (vid)

bet365

Nεϊμάρ και Ρονάλντο βρέθηκαν μαζί για να μοιραστούν ποδοσφαιρικές εμπειρίες, αλλά και να συζητήσουν για την επίδρασή τους στον κόσμο.

Δυο τεράστιες φιγούρες του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου βρέθηκαν στον καναπέ για να μοιραστούν ιστορίες. Ο Ρονάλντο συνάντησε τον Νεϊμάρ για το κανάλι «Otro» με τον σταρ της Παρί να μιλά για το πότε κατάλαβε πως έγινε διάσημος. «Κατάλαβα στη Σάντος για την επίδραση που έχουμε στον κόσμο. Ναι, τότε κατάλαβα ότι είχα γίνει διάσημος. Ηταν πολύ ωραία στη Σάντος, είχα πετύχει αρκετά γκολ. Θυμάμαι που ήθελα να αγοράσω ένα iPod. Ένα παιδί μου ζήτησε μία φωτογραφία και με έδειχνε στους φίλους του. Πήγα πίσω στο μαγαζί και ξαφνικά οι πόρτες κλείδωσαν. Κόσμος είχε μαζευτεί στην είσοδο και ο διευθυντής με έβγαλε από την πίσω πόρτα» τόνισε ο Νεϊμάρ προσθέτοντας: «Εχουμε μια μεγάλη ευθύνη, αλλά είμαι περήφανος που αποτελώ έμπνευση για πολλούς ανθρώπους».

Το «Φαινόμενο» από την πλευρά του στάθηκε στη δική του εμπειρία και στην επίδραση που είχε στα παιδιά το 2002 «Είναι... τρομακτικό, ονειρεύεσαι να γίνεις ποδοσφαιριστής, είσαι παθιασμένος με το ποδόσφαιρο και ξαφνικά γίνεσαι είδωλο πολλών παιδιών» κι έδωσε τη δική του συμβουλή στον Νεϊμάρ «Είναι μεγάλη ευθύνη, τα παιδιά σε λατρεύουν, συνέχισε έτσι, αυτή είναι η κληρονομιά μας».

 

Τελευταία Νέα