Μίλτον Νούνιες: Στα 46 του συνεχίζει να παίζει μπάλα!

Μίλτον Νούνιες: Στα 46 του συνεχίζει να παίζει μπάλα!

Μίλτον Νούνιες: Στα 46 του συνεχίζει να παίζει μπάλα!

bet365

Στα 46 του χρόνια ο Μίλτον «Τάισον» Νούνιες, που ένα… φεγγάρι είχε περάσει από τον ΠΑΟΚ, συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο και δηλώνει πως δεν γνωρίζει το πότε θα αποσυρθεί!

Η ιστορία του Μίλτον «Τάισον» Νούνιες είναι γνωστή και σχετίζεται με τον ΠΑΟΚ της εποχής του Γιώργου Μπατατούδη. Ο κοντόσωμος επιθετικής από τις Ονδούρες είχε εμφανιστεί στα μέρη μας στα τέλη της δεκαετίας του ’90.

Ύστερα από πολλά χρόνια καριέρας σε ουκ ολίγες ομάδες, με το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων με το Πανεπιστήμιο του Σαν Κάρλος της Γουατεμάλας το 2016 είχε πει ότι θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Ήταν, ήδη, 43 ετών. Τελικά, αποφάσισε να συνεχίσει να αγωνίζεται και τον περασμένο Ιανουάριο, υπέγραψε συμβόλαιο με την Ουνιβερσιντάντ Σαν Κάρλος από τη Γουατεμάλα.

Σε σημερινή συνέντευξή του στην ηλεκτρονική έκδοση της AS, ο Νούνιες δεν εμφανίστηκε σίγουρος για το πότε θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση!

«Δεν ξέρω ποιος έχει πει πως θα αποσυρθώ. Θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος της χρονιάς» τόνισε χαρακτηριστικά ο Νούνιες, τον οποίο η Ουνιβερσιντάντ δήλωσε ως... τρίτο βοηθό προπονητή και όχι ως ποδοσφαιριστή, καθώς κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από τους κανονισμούς!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα