Ο Νέρες του Άγιαξ αγνοούσε τις κλήσεις του προπονητή της Βραζιλίας επειδή δεν γνώριζε το νούμερο!

Gazzetta team
Ο Νέρες του Άγιαξ αγνοούσε τις κλήσεις του προπονητή της Βραζιλίας επειδή δεν γνώριζε το νούμερο!

bet365

Ο προπονητής της Εθνικής Βραζιλίας, Τίτε έπαιρνε τηλέφωνο τον Νταβίντ Νέρες για να τον καλέσει στην ομάδα και ο άσος του Άγιαξ δεν απαντούσε καθώς η κλήση γινόταν από άγνωστο νούμερο.

Μπορεί να ακούγεται αστείο, αλλά το συγκεκριμένο περιστατικό αποκάλυψε ο ίδιος ο Νέρες μιλώντας στην ολλανδική εφημερίδα De Telegraaf.

Όλα συνέβησαν όταν τραυματίστηκε ο Βινίσιους Τζούνιορ της Ρεάλ Μαδρίτης, κάτι που ανάγκασε τον Τίτε να βρει τον αντικαταστάτη του για τα παιχνίδια κόντρα στον Παναμά και την Τσεχία στο πλαίσιο των φιλικών αγώνων που έχει να δώσει η Βραζιλία.

Ο Τίτε αποφάσισε να καλέσει τον Νέρες και ήθελε να το κάνει γνωστό κατευθείαν στον ίδιο, καλώντας τον στο τηλέφωνο. Μάταια, όμως, καθώς ο Νέρες δεν απαντούσε επειδή έβλεπε πως τον καλούσε άγνωστος αριθμός!

«Στην αρχή δεν γνώριζα το νούμερο, αλλά μετά απάντησα στην κλήση κατευθείαν. Είχα το ίδιο νούμερο και σε μηνύματα που είχα λάβει στο WhatsApp και είδα ποιος ήταν τελικά. Έτσι απάντησα στην κλήση και ήταν ο τεχνικός της Εθνικής Βραζιλίας, ο Τίτε που με καλούσε στην Εθνική. Μετά με πήρε η οικογένειά μου και οι φίλοι μου. Όλος ο κόσμος ήδη το ήξερε στη Βραζιλία», ανέφερε ο Νέρες γελώντας.

 

Τελευταία Νέα