Ο Ζλάταν ονειρεύεται... Χόλιγουντ και ρόλο σούπερ ήρωα! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Ζλάταν ονειρεύεται... Χόλιγουντ και ρόλο σούπερ ήρωα! (vid)

bet365

Μετά το ποδόσφαιρο, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα δοκιμάσει την υποκριτική. Αυτό τουλάχιστον αποκάλυψε στην εκπομπή του Jimmy Kimmel στις ΗΠΑ, όπου και φιλοξενήθηκε ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν στο MLS.

Ο Σουηδός σούπερ σταρ, ερωτηθείς για όσα μπορεί να του επιφυλάσσει η ζωή όταν φτάσει το πλήρωμα του χρόνου και πρέπει να σταματήσει το ποδόσφαιρο, έδειξε να σκέφτεται κάτι που επίσης περιλαμβάνει δράση, αλλά όχι με μπάλα στο γρασίδι...

«Είμαι περίεργος να δω πως λειτουργεί όλη αυτή η βιομηχανία και πως φαίνεται ο κόσμος από την πλευρά του ηθοποιού και της υποκριτικής. Είμαι στο σωστό μέρος στο Λος Άντζελες, οπότε θα δούμε τι θα γίνει.

Θα μπορούσα να είμαι... ένας κακός σε ταινία δράσης. Ή ένας καλός σούπερ ώρας. Πάντως σε καμία περίπτωση δεν τραγουδάω! Θέλω να είμαι ηθοποιός σε ταινία δράσης, να πηδάω από κτίρια, να κάνω τρελά πράγματα» είπε ο νυν επιθετικός των Γκάλαξι, που μίλησε και για το στοίχημα που είχε βάλει με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ σε ματς της Αγγλίας με την Σουηδία στο Μουντιάλ της Ρωσίας:

«Αν νικούσε η Σουηδία, θα πηγαίναμε στα IKEA, θα έπαιρνα ό,τι ήθελα και θα πλήρωνε εκείνος. Όμως έχασα το στοίχημα και πρέπει να πάω στο Γουέμπλεϊ να δω ματς της Αγγλίας με φανέλα της ομάδας και να φάω fish and chips. Θα το κάνω σύντομα...».

 

Τελευταία Νέα