Ελεύθερος ο ποδοσφαιριστής που φυλακίστηκε στην Ταϊλάνδη! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Ελεύθερος ο ποδοσφαιριστής που φυλακίστηκε στην Ταϊλάνδη! (vid)

bet365

Ο εφιάλτης λαμβάνει τέλος για τον Χακίμ Αλ Αραϊμπί που από τον περασμένο Νοέμβρη βρισκόταν στις φυλακές της Ταϊλάνδης για πολύ λάθος λόγο, έχοντας ταξιδέψει για το γαμήλιο ταξίδι με τη σύζυγό του!

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής είχε κατηγορηθεί για βανδαλισμό σε αστυνομικό τμήμα, ωστόσο, τη μέρα και την ώρα που συνέβη αυτό, ο Χακίμ Αλ Αραϊμπί αγωνιζόταν στην Αυστραλία με την ομάδα του και υπήρχε και βίντεο από το ματς που το αποδείκνυε.

Αυτό που ήθελε ν' αποφύγει με κάθε τρόπο ήταν η έκδοσή του στο Μπαχρέιν, από το οποίο και κατάγεται, αφού είχε ζητήσει πολιτικό άσυλο στην Αυστραλία και έχοντας κατακρίνει τις Αρχές και την πολιτική κατάσταση στη χώρα, πίστευε πως αν έφτανε εκεί θα τον βασάνιζαν και δεν θα τον άφηναν ελεύθερο.

Τελικά, το δικαστήριο της Ταϊλάνδης αποφάσισε να τον αφήσει ελεύθερο αφού πλέον είχε πάψει να υφίσταται ζήτημα έκδοσής του στο Μπαχρέιν και τελειώνει μια πολύ μεγάλη ταλαιπωρία για τον ποδοσφαιριστή που ξεκίνησε για το γαμήλιο ταξίδι με τη σύζυγό του και βρέθηκε πίσω από τα κάγκελα της φυλακής δίχως λόγο...

Μάλιστα, οι προ ημερών εικόνες από την διακομιδή του στο δικαστήριο, με χειροπέδες και αλυσίδες στα πόδια, ήταν σοκαριστικές για έναν αθλητή που δεν έφταιξε σε τίποτα και ο οποίος είχε στο πλευρό του όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη...

 

Τελευταία Νέα