Επίσημα στην Αλ Χιλάλ με... αιχμές για την Τορόντο ο Τζιοβίνκο! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Επίσημα στην Αλ Χιλάλ με... αιχμές για την Τορόντο ο Τζιοβίνκο! (vid)

bet365

Η Αλ Χιλάλ ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο που θα του αποφέρει 10 εκατ.ευρώ ετησίως (!) και αποχωρώντας από την Τορόντο FC άφησε αιχμές για τη συμπεριφορά του συλλόγου προς το πρόσωπό του!

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Ο Ιταλός επιθετικός, έχοντας αλλάξει επίπεδο στην Τορόντο FC, βάζει τέλος στη θητεία του στα γήπεδα των ΗΠΑ και μετακομίζει στη Σαουδική Αραβία...

Έπειτα από τέσσερα χρόνια στο Τορόντο και μεγάλες επιτυχίες, ατομικές και προσωπικές, ο Τζιοβίνκο υπέγραψε στην Αλ Χιλάλ και αποχωρώντας, δεν παρέλειψε ν' αναφερθεί στους λόγους που τον οδήγησαν μακριά από το Τορόντο και σε καμία περίπτωση δεν είχαν να κάνουν με το οικονομικό.

Όπως ανέφερε, εκείνος ήθελε να παραμείνει, επιδίωκε να τα βρει με τον σύλλογο για να υπογράψει νέο συμβόλαιο, όμως, αρνήθηκε την επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το 2020, αφού διέκρινε ότι οι όροι του συμβολαίου ήταν πολύ διαφορετικοί από αυτούς που θα ήθελε ως προς την κοινή συνισταμένη των απόψεων για το μέλλον του κλαμπ.

«Ήταν ξεκάθαρο μήνυμα ότι δεν σκέφτονταν τις νίκες του συλλόγου και η ομάδα πλέον ήθελε να επικεντρωθεί σε άλλα πράγματα...» ήταν ένα από τα σχόλια του Τζιοβίνκο.

Η Τορόντο FC θα λάβει περίπου 3 εκατ.ευρώ...

 

Τελευταία Νέα