Η σειρά για τη ζωή του Μαραντόνα θα περιλαμβάνει και σκληρές σκηνές με ναρκωτικά

Gazzetta team
Η σειρά για τη ζωή του Μαραντόνα θα περιλαμβάνει και σκληρές σκηνές με ναρκωτικά

bet365

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της σειράς για τη ζωή του Ντέγκο Μαραντόνα, με τις σκηνές με την κοκαΐνη να βρίσκονται σε ιδιαίτερα συχνά επεισόδια.

Οπως αναφέρει το ΑΠΕ... Η σειρά "Sueño Bendito" (Ευλογημένο όνειρο) που θα γυρίζεται από την Amazon και θα μεταδίδεται στην πλατφόρμα της Amazon Prime Video, μπήκε στην τελική ευθεία και θα περιλαμβάνει μεγάλες αλήθειες και σκληρές σκηνές. Τρεις ηθοποιοί από την Αργεντινή, οι Νασαρένο Κασέρο, Χουάν Παλομίνο και Νικολας Γκόλντσμιντ, υποδύονται τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα σε τρεις περιόδους της ζωής του, η οποία είναι γεμάτη από σκάνδαλα, γυναίκες, ναρκωτικά και ντόπινγκ.

Η πρώτη σκηνή δείχνει τον Μαραντόνα να κάνει υπερβολική χρήση ναρκωτικών μέσα σε μια έπαυλη στο παραθαλάσσιο θέρετρο Πούντα ντελ Εστε, ελκυστικό προορισμό των διασημοτήτων της Αργεντινής. «Πρόκειται για βιογραφική σειρά, διάρκειας μιας ώρας, που θα παραουσιάζει τους θριάμβους και τις προκλήσεις του θρύλου, στις σημαντικές στιγμές της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας και της προσωπικής του ζωής», είχε ανακοινώσει νωρίτερα η Amazon Prime Video.

Η πρώην σύζυγός του, Κλαούντια Βιγιαφάνε, με την οποία ο 58χρονος Μαραντόνα είναι αντίδικος εδώ και χρόνια, εξέφρασε τις επιφυλάξεις της για το περιεχόμενο της σειράς. «Είδα τη δική τους εκδοχή, όπου ο Ντιέγκο είναι άρρωστος. Αν το αφήγημα δεν περιγράφει αυτά που εγώ έζησα, τότε σίγουρα θα διηγηθώ τη δική μου εκδοχή των γεγονότων», προειδοποίησε. ,ε τον Ντιεγκίτο να μην έχει εκφραστεί επίσημα για όλα αυτά.

 

Τελευταία Νέα