Μαραντόνα: «Δεν χτυπάω γυναίκες, αλλά ήθελα να της σπάσω το κεφάλι»

Gazzetta team
Μαραντόνα: «Δεν χτυπάω γυναίκες, αλλά ήθελα να της σπάσω το κεφάλι»

bet365

Έξαλλος είναι ο Ντιέγο Μαραντόνα με τη Ρόσιο Ολίβα, η οποία μίλησε για τον χωρισμό τους, ενώ σύμφωνα με τον Αργεντινό υπάρχει έγγραφο που απαγόρευε να συμβεί κάτι τέτοιο.

Η 28χρονη Ρόσιο Ολίβα με δηλώσεις της αποκάλυψε ότι χώρισε με τον Μαραντόνα πριν τα Χριστούγεννα και πως είχε πάρει αυτή την απόφαση από τον Οκτώβριο. Μάλιστα τόνισε πως δεν είχε ελευθερία στη σχέση τους και πως ήταν κλειδωμένη σε ένα σπίτι όταν αυτός βρισκόταν στην προπόνηση με την Ντοράδος στο Μεξικό.

Το bwin Tennis Leaderboard με εντυπωσιακά έπαθλα* ξεκίνησε! *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. | 21+

«Με τον Ντιέγο χωρίσαμε πριν από τα Χριστούγεννα, αλλά είχα πάρει την απόφασή μου από τον Οκτώβριο. Η αλήθεια είναι ότι ήμουν έξι χρόνια μαζί του και έμενα πάντα στο ίδιο σημείο. Δεν έκανα τίποτα λιγότερο από το να τον συντροφεύω. Έτσι είναι ο Ντιέγο. Αν είσαι μαζί του, είσαι μόνο μαζί του και πρέπει να τον ακολουθείς. Δεν ήταν πρόβλημα το Μεξικό. Αν θα μπορούσα εκεί να κάνω πράγματα για εμένα, θα ήταν εντάξει. Όχι όμως να είμαι κλειδωμένη σε ένα σπίτι όσο ήταν στην προπόνηση. Ήθελα χώρο», υποστήριξε μεταξύ άλλων.

Ο Μαραντόνα δεν άφησε αναπάντητα τα όσα είπε η Ρόσιο, μιλώντας σε σκληρή γλώσσα και υπογράμμισε ότι είχε συμφωνηθεί μεταξύ τους να μην βγει τίποτα στη δημοσιότητα σχετικά με τις λεπτομέρειες του χωρισμού τους.

«Δεν χτυπάω γυναίκες, αλλά ήθελα να της σπάσω το κεφάλι. Μόλις διάβασα τη συνέντευξή της, πήραν τον δικηγόρο μου. Είχε υπογράψει ένα έγγραφο στο οποίο αναφερόταν ότι δεν θα έλεγε τίποτα. Το σπίτι που έδωσα στην οικογένειά της, είναι δικό μου και θα το κρατήσω», ανέφερε ο Μαραντόνα.

 

Τελευταία Νέα