Πρίγιοβιτς: «Καταλαβαίνω τον κόσμο του ΠΑΟΚ»

Πρίγιοβιτς: «Καταλαβαίνω τον κόσμο του ΠΑΟΚ»

Σταύρος Σουντουλίδης
Πρίγιοβιτς: «Καταλαβαίνω τον κόσμο του ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς μιλάει για την απόφασή του να αφήσει τον ΠΑΟΚ και να συνεχίσει στην Αλ Ιτιχάντ, ενώ για ακόμη μια φορά έστειλε ένα μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Γιουβέντους – Μίλαν! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβις αναφέρθηκε στη σχέση του με τον κόσμο του ΠΑΟΚ και τις όποιες αντιδράσεις υπήρξαν στο άκουσμα της αποχώρησής του από τον «Δικέφαλο».

«Ξέρω ότι πολλοί οπαδοί αντέδρασαν συναισθηματικά ακούγοντας ότι φεύγω, το αντιμετωπίσαν ως προδοσία. Τα καταλαβαίνω... Αλλά θα θυμάμαι για πάντα πόση αγάπη μου έδωσαν σε όλους αυτούς τους μήνες που πέρασα στην ομάδα, τα βάζω πιο ψηλά από όλα τα αρνητικά συναισθήματα που εμφανίστηκαν στο τέλος. Σε μερικούς μήνες οι διαθέσεις του κόσμου θα ηρεμήσουν, τα συναισθήματα θα πέσουν και νομίζω ότι οι οπαδοί θα κοιτάξουν την όλη κατάσταση από μια απόσταση», σχολίασε στην συνέντευξη που παραχώρησε στην «Super Express».

Σ’ ότι αφορά το συμβόλαιο του με την Αλ Ιτιχάντ παραδέχθηκε πως «δεν μπορεί να συγκριθεί ούτε με τα χρήματα που έπαιρνα στη Λέγκια, ούτε στον ΠΑΟΚ».

Απευθυνόμενος στον κόσμο της Λέγκια Βαρσοβίας, όπου αγωνίστηκε για δύο χρόνια, ο Σέρβος επιθετικός είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που τα χρήματα της μεταγραφής μου (σ.σ. η Λέγκια θα εισπράξει περίπου 1.000.000 ευρώ) θα βοηθήσουν τη Λέγκια. Τους εύχομαι να κερδίσουν το πρωτάθλημα, το κύπελλο και να παίξουν ξανά στο Champions League. Θα το πω για άλλη μια φορά προς τους οπαδούς της Λέγκια: είστε καταπληκτικοί!».

Ο 28χρονος επιθετικός θα κάνει σήμερα (16/1) το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Αλ Ιτιχάντ και το πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένο για τις 29 Ιανουαρίου.

 

Τελευταία Νέα