Νέο συμβόλαιο για τον 51χρονο Μιούρα! (vid)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Νέο συμβόλαιο για τον 51χρονο Μιούρα! (vid)

bet365

Ετοιμος για νέα ρεκόρ είναι ο γηραιότερος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, Καζουόσι Μιούρα που συνεχίζει απτόητος βαδίζοντας στα 52 του χρόνια!

Λιντς – Ντέρμπι με συναρπαστικές αγορές

Τι κι αν είναι 51 ετών!

Ο Καζουόσι Μιούρα είναι εδώ και... συνεχίζει.

Ο Ιάπωνας επιθετικός ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Yokohama FC και δείχνει πως η ηλικία είναι μόνο για τις ταυτότητες.

«Ανανέωσα το συμβόλαιο για το 2019. Ευχαριστώ όλους αυτούς που πάντα με στηρίζουν», είπε χαρακτηριστικά μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου.

Όσο για τον ρόλο του στην ομάδα; Ο τεχνικός της ομάδας Έντσον Ταβάρες σχολίασε:

«Όταν είσαι 51 ετών, χάνεις δύναμη, φυσική κατάσταση και είναι πολύ περίπλοκο. Πρέπει να είμαι ειλικρινής μαζί του. Θα τον χρησιμοποιώ όταν αυτό είναι δυνατόν».

Ο Μιούρα πάντως δηλώνει έτοιμος να δίνει καθημερινά στις προπονήσεις τον καλύτερό του εαυτό. «Δεν θα χάσω ένα λεπτό, ένα δευτερόλεπτο. Πιστεύω ότι θέλω να δω το ποδόσφαιρο πρόσωπο με πρόσωπο και να πηγαίνω καθημερινά στις προπονήσεις δίνοντας το μέγιστο».

Ο Μιούρα τον Φεβρουάριο θα είναι 52 ετών και ίσως μεγαλώσει το ρεκόρ του μέσα στο 2019 για τον επαγγελματία παίκτη που θα βρει δίχτυα.

Θυμίζουμε πως το 2017 «έσπασε» το σχετικό ρεκόρ που είχε στην κατοχή του ο Στάνλεϊ Μάθιους, ενώ αποσύρθηκε από την εθνική του πριν από 18 χρόνια με 89 συμμετοχές και 55 γκολ.

 

Τελευταία Νέα