Αυτός είναι ο άνθρωπος που τινάζει την μπάνκα για Πρίγιοβιτς!

Αυτός είναι ο άνθρωπος που τινάζει την μπάνκα για Πρίγιοβιτς!

Γιάννης Γεωργόπουλος
Αυτός είναι ο άνθρωπος που τινάζει την μπάνκα για Πρίγιοβιτς!

bet365

Το gazzetta.gr εξηγεί τον ρόλο του νέου προέδρου της Αλ Ιτιχάντ, Λοάι Χίσαμ Νάζερ, ο οποίος κάνει το παν για να φέρει τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς στη Σαουδική Αραβία.

Επιστροφή χρημάτων* στο Τότεναμ – Τσέλσι και σούπερ αποδόσεις στο League Cup από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Λοάι Χίσαμ Νάζερ, ιδρυτής και πρόεδρος του ομίλου που φέρει την επωνυμία του, ανέλαβε την Αλ Ιτιχάντ στα τέλη Νοεμβρίου σε μια προσπάθεια να βγάλει τον σύλλογο από το αγωνιστικό αδιέξοδο.

Ο πρόεδρος της «Ένωσης», ο οποίος έχει αναλάβει προσωπικά την απόκτηση του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς δραστηριοποιείται σε ουκ ολίγους επιχειρηματικούς κλάδους που περιλαμβάνουν, ασφάλειες υγείας, προμήθειες νοσοκομειακών υλικών και ιατρικών ειδών, κλινικές αιμοκάθαρσης αλλά και σε διαχείριση περιουσιακών στοιχείων. Επίσης είναι πρόεδρος της Bupa Arabia, μιας εισηγμένης εταιρείας στο χρηματιστήριο της Σαουδικής Αραβίας που ειδικεύεται στην ασφάλιση υγείας.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στη Σαουδική Αραβία, στις χώρες του Κόλπου, αλλά και πέρα από την Μέση Ανατολή.

Ο Λοάι Νάζερ, ο οποίος σπούδασε στις ΗΠΑ, τον Οκτώβριο του 2013 προσελήφθη από τον πρόεδρο της Ολυμπιακής Επιτροπής της Σαουδικής Αραβίας, ως Πρόεδρος της ομοσπονδίας Τζούντο της χώρας, ενώ ψηφίστηκε για τρία χρόνια ως μέλος του Δ.Σ. Της Ολυμπιακής Επιτροπής. Στη συνέχεια εξελέγη Αντιπρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής της Σαουδικής Αραβίας. Το 2016, διορίστηκε επίσης πρόεδρος της ιατρικής πόλης King Abdullah Medical City στη Μέκκα, η οποία θεωρείται μια από τις πέντε ιατρικές πόλεις του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας.

Διορίστηκε επίσης από το Ταμείο Δημόσιων Επενδύσεων, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Εταιρείας Προμηθειών για Ιατρικά Είδη «NUPCO» για τρία χρόνια από την 1/1/2016.

Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας της Αλ Ιτιχάντ, θεωρείται ο κορυφαίος διαπραγματευτής για την ανάπτυξη του ασφαλιστικού κλάδου στην αραβική χώρα.

Μάλιστα, αναδιορίστηκε το 2010 για να υπηρετήσει δεύτερη θητεία τριών ετών ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο Λοάι Νάζερ διδάσκει σε περιφερειακό επίπεδο για την παγκοσμιοποίηση και τη λήψη αποφάσεων.

Έχει μιλήσει πολλές φορές στον δυτικό Τύπο για θέματα που σχετίζονται με τη Σαουδική Αραβία έχοντας παραχωρήσει συνεντεύξεις στο Business Today του CNN, στο MSNBC Europe’s Gateway στη Μέση Ανατολή και ήταν ο βασικός προσκεκλημένος στο "Bridges", ένα ωριαίο πρόγραμμα της τηλεόρασης της Σαουδικής Αραβίας για τη βελτίωση των σχέσεων ανάμεσα στη χώρα του και την Δύση. Ο ιδιοκτήτης της Ιτιχάντ έχει τρία παιδιά ενώ είναι λάτρης των σπορ. Στα χόμπι του συμπεριλαμβάνονται το γκολ, το τρέξιμο, η ποδηλασία, το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο.

Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο ο πατέρας, όσο και ο θείος του Λοάι Νάζερ, εμπλέκονταν στα διοικητικά στην Ιτιχάντ και μάλιστα είχαν συνδράμει οικονομικά όποτε χρειάστηκε.

 

Τελευταία Νέα