Οι οπαδοί της Ρίβερ έμαθαν τον αποκλεισμό με το που προσγειώθηκαν Ντουμπάι! (vid)

Θοδωρής Βασίλης
Οι οπαδοί της Ρίβερ έμαθαν τον αποκλεισμό με το που προσγειώθηκαν Ντουμπάι! (vid)

bet365

Αρκετοί οπαδοί της Ρίβερ Πλέιτ είχαν κλείσει εισιτήρια για τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων και φτάνοντας στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι έμαθαν τον αποκλεισμό της ομάδας τους από την Αλ Αΐν!

Δεν ήταν λίγοι οι οπαδοί της Ρίβερ Πλέιτ που θεωρούσαν δεδομένη την πρόκριση της ομάδας τους στον τελικό του Μουντιάλ Συλλόγων εκεί όπου πίστευαν ότι θα αντιμετωπίσει την Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο, δεν πρόκειται να την αντιμετωπίσει καν, καθώς έπεσε θύμα τεράστιας έκπληξης και αποκλείστηκε από την Αλ Αΐν, η οποία βρέθηκε στην διοργάνωση ως διοργανώτρια.

Ορισμένοι φίλοι των «μιγιονάριος» αποφάσισαν να βρεθούν στο Ντουμπάι μετά τον ημιτελικό για να μειώσουν τα έξοδα αλλά κι επειδή ήταν σίγουροι για την πρόκριση της ομάδας τους. Δυστυχώς όμως γι αυτούς η μοίρα τα έφερε αλλιώς και η απογοήτευση ήταν τεράστια, ειδικά σε έναν οπαδό ο οποίος έμαθε τον αποκλεισμό της ομάδας του Γκαγιάρδο μόλις πάτησε το πόδι του στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω. Ταξίδι 18 ωρών περιμένοντας πως και πως τον τελικό και μόλις κατεβαίνω από το αεροπλάνο βλέπω στο κινητό την ήττα στα πέναλτι. Τι κάνουμε τώρα εδώ;», έλεγε στην παρέα του η οποία επίσης δεν πίστευε πως είχαν κάνει άσκοπα ένα τόσο μεγάλο και δαπανηρό ταξίδι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα