Τα πεπραγμένα των Μασούντ και Χατζισαφί στο Ιράν

Γιάννης Γεωργόπουλος
Τα πεπραγμένα των Μασούντ και Χατζισαφί στο Ιράν

bet365

Ο Ιρανός δημοσιογράφος Πεζμάν Ραχμπάρ μιλάει στο gazzetta.gr για τον επαναπατρισμό των Μασούντ και Χατζισαφί τονίζοντας πως με τις εμφανίσεις τους έχουν ανεβάσει τον πήχη των φιλοδοξιών στην Τράκτορ Σάζι.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Λέστερ – Μάντσεστερ Σίτι! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Μασούντ Σοτζέι και Εσχάν Χατζισαφί ολοκλήρωσαν το περασμένο καλοκαίρι την καριέρα τους στη Super League.

Ο Μασούντ, ο οποίος έλαμψε στον Πανιώνιο στο εξάμηνο που βρέθηκε στην ΑΕΚ για να καλύψει το κενό του Πέτρου Μάνταλου κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας δίχως ωστόσο να κάνει την διαφορά, ενώ ο Χατζισαφί δεν συμπεριλαμβάνονταν στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς.

Αμφότεροι επέστρεψαν στο Ιράν υπογράφοντας στην Τράκτορ Σάζι. Με τους δύο διεθνείς άσους, ο ιρανικός σύλλογος, όπως τονίζει στο gazzetta.gr ο διευθυντής της ιστοσελίδας persianleague.com, Πεζμάν Ραχμπάρ πήρε τα πάνω του με αποτέλεσμα να υπάρχουν σκέψεις ακόμη και για πρωτάθλημα.

Ο Ραχμπάρ περιέγραψε την μέχρι στιγμής παρουσία των δύο ποδοσφαιριστών σημειώνοντας πως παραμένουν σε υψηλό επίπεδο.

«Τα πηγαίνουν περίφημα και οι δύο στη νέα τους ομάδα, την Τράκτορ Σάζι. Πρόκειται για έναν σύλλογο που εδρεύει στην πόλη Ταμπρίζ και σε κάθε παιχνίδι έχει 70.000 κόσμο. Υπάρχει ενθουσιασμός και δεν είναι λίγοι εκείνοι που ονειρεύονται το πρωτάθλημα. Προσωπικά θεωρώ πως είναι πολύ δύσκολο να τα καταφέρουν. Εάν όμως η ομάδα κάνει κάποιες αλλαγές στο ρόστερ της, τότε ενδεχομένως να μπορέσει να το διεκδικήσει.

Η Τράκτορ Σάζι μέχρι στιγμής βρίσκεται στην τέταρτη θέση έχοντας πέντε βαθμούς διαφορά σε σχέση με την πρωτοπόρο Σεπαχάν. Η φετινή πορεία οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στους Μασούντ και Χατζισαφί, καθώς και οι δύο με τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα τους έχουν ανεβάσει επίπεδο την ομάδα τους. Νομίζω πως ήταν μια σωστή επιλογή για τους δύο Ιρανούς ποδοσφαιριστές μετά την καριέρα τους στην Ελλάδα να επιστρέψουν στο Ιράν σε έναν σύλλογο με μεγάλες φιλοδοξίες.

Παραμένουν σε υψηλό επίπεδο και δεν έχουν απογοητεύσει κανέναν με τις εμφανίσεις τους. Θεωρώ πως είναι τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία του ιρανικού πρωταθλήματος και αποτελούν έναν επιπλέον λόγο για τους οπαδούς της ομάδας να πάνε στο γήπεδο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα