Πρόκριση με Μπεργκ η Αλ Αΐν! (vid)

Gazzetta team
Πρόκριση με Μπεργκ η Αλ Αΐν! (vid)

bet365

Ο Μάρκους Μπεργκ με δικό του τέρμα έδωσε στην Αλ Αΐν μια δεύτερη ευκαιρία (3-3) και στη ρώσικη ρουλέτα οι οικοδεσπότες πήραν την πρόκριση (4-3) κόντρα στη Γουέλινγκτον.

Απίθανη ανατροπή της Αλ Αϊν και πρόκριση στα πέναλτι κόντρα στη Γουέλινγκτον (3-3 κ.α., 4-3 πεν.) στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων. Οι οικοδεσπότες βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 3-0 από τους Νοεζηλανδούς, ωστόσο με αντεπίθεση διαρκείας και τον Μάρκους Μπεργκ να σκοράρει λίγο πριν το τέλος πήγαν το ματς στη ρώσικη ρουλέτα και πήραν με εντυπωσιακό τρόπο το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά, αιφνιδίασαν τους Εμιρετιανούς και πέτυχαν τρία γκολ. Στο 11ο λεπτό ο Μπάρτσια άνοιξε το σκορ με απίθανο γκολ και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Κλάπαμ πέτυχε το 2-0. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά Ντουμπία και Μαρούφ δε βρήκαν στόχο.

Αντίθετα, η Γουέλινγκτον στην τρίτη καλή της ευκαιρία πέτυχε το 3-0 (44'). Η Αλ Αϊν κατάφερε να αντιδράσει άμεσα με τον Σιοτάνι να μειώνει στο 45'. Δυνατό ξεκίνημα των γηπεδούχων και στο 49' ο Ντουμπία μείωσε σε 3-2. Ο Μπεργκ πέρασε στο ματς στο 78' κι επτά λεπτά αργότερα με ιδανικό τρόπο έστειλε το ματς στην παράταση πετυχαίνοντας το 3-3. Τίποτα δεν άλλαξε στο ημίωρο και το παιχνίδι οδηγήθηκε στη ρώσικη ρουλέτα. Ο πρώην φορ του Παναθηναϊκού αστόχησε στο δεύτερο πέναλτι, αλλά δεν ήταν ο μοιραίος, με την Αλ Αϊν να κερδίζει 4-3.

 

Τελευταία Νέα