Σκέφτεται την απόσυρση ο Γκάγκο μετά το νέο τραυματισμό (pic)

Θοδωρής Βασίλης
Σκέφτεται την απόσυρση ο Γκάγκο μετά το νέο τραυματισμό (pic)

bet365

Ο νέος σοβαρός τραυματισμός του Φερνάντο Γκάγκο δεν αποκλείεται να βάλει και οριστικά τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Μπαρτσελόνα – Τότεναμ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Αν υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής που οι τραυματισμοί δεν του επέτρεψαν να κάνει την καριέρα που θα μπορούσε ήταν ο Φερνάντο Γκάγκο. Ο Αργεντινός διεθνής άσος της Μπόκα Τζούνιορς, χτύπησε ξανά σοβαρά και μετά τον πέμπτο του σοβαρό τραυματισμό από το 2014 τον έχει βάλει σε σκέψεις αποχώρησης από τα γήπεδα.

Είναι από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που έχει βγάλει η Αργεντινή τα τελευταία χρόνια, αλλά οι σοβαροί τραυματισμοί δεν του επέτρεψαν ποτέ να φτάσει στο επίπεδο που θα μπορούσε. Με δύο ρήξεις χιαστών και τρεις ρήξεις αχίλλειου τένοντα από το 2014 μέχρι σήμερα ο Φερνάντο Γκάγο δείχνει πως χάνει και τις τελευταίες του ελπίδες να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Αργεντινής, ο Γκάγκο δείχνει να μην έχει πλέον το κουράγιο να παλέψει για να επανέλθει σε τοπ επίπεδο και σκέφτεται πιο σοβαρά από ποτέ να αποχωρήσει οριστικά από τα γήπεδα. Κρίμα για έναν ποδοσφαιριστή που στο ξεκίνημα της καριέρας του είχε χαρακτηριστεί ως ο αντικαταστάτης του Ρεδόνδο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα