Τρίτη φορά ρήξη αχίλλειου τένοντα ο Γκάγκο!

Κώστας Ζάλιαρης
Τρίτη φορά ρήξη αχίλλειου τένοντα ο Γκάγκο!

bet365

Τρομερά άτυχος γι' ακόμα μια φορά ο Φερνάντο Γκάγκο που αποχώρησε τραυματίας από τον δεύτερο τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες με ρήξη αχίλλειου τένοντα, αποκομίζοντας για 5η φορά (!) σοβαρό πρόβλημα στην καριέρα του!

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Έπειτα από δυο ρήξεις χιαστών και ισάριθμα προβλήματα στον αχίλλειο, είναι τρομερό το πόσο άτυχος έχει σταθεί ο Αργεντινός χαφ που γι' ακόμα μια φορά καλείται ν' αντιμετωπίσει σοβαρό τραυματισμό!

Πέρασε με αλλαγή στο παιχνίδι του «Σαντιάγο Μπερναμπέου» για να προσπαθήσει να... δέσει κάπως περισσότερο το χώρο του κέντρου και να βοηθήσει τη Μπόκα στις δυσκολίες που αντιμετώπιζε από τη Ρίβερ, όμως δεν κατάφερε να βγάλει υγιής το ματς και αποχώρησε, με τρίτη ρήξη αχίλλειου τένοντα στην καριέρα του!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα