Πήγε στο CAS η Μπόκα

Gazzetta team
Πήγε στο CAS η Μπόκα

bet365

Η Μπόκα Τζούνιορς προσέφυγε στο CAS για να πάρει στα χαρτιά τον τελικό του Libertadores με τη Ρίβερ Πλέιτ, μια απόφαση που θα βγει φυσικά αρκετά μετά από το αυριανό μεγάλο ματς στο Σαντιάγο Μπερναμπέου.

Η διαμάχη μεταξύ Μπόκα Τζούνιορς και Ρίβερ Πλέιτ μετά τα όσα συνέβησαν έξω από το Μονουμεντάλ και την αναβολή του δεύτερου τελικού του Libertadores συνεχίζεται εκτός γηπέδου.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται στη Μαδρίτη ενόψει του αυριανού μεγάλου δεύτερου τελικού, ο οποίος ορίστηκε τελικά στο Σαντιάγο Μπερναμπέου, αλλά τα νομικά επιτελεία των δύο ομάδων... μεταναστεύουν στην Ελβετία.

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Fruit Blox» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Η Μπόκα Τζούνιορς έκανε πράξη την υπόσχεσή της και προσέφυγε στο CAS, διεκδικώντας το τρόπαιο στα «χαρτιά» μετά από την επίθεση που δέχθηκε το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή στο Μονουμεντάλ και οδήγησε τον δεύτερο τελικό στην αναβολή.

Αυτό έγινε μία ημέρα μετά την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της CONMEBOL να απορρίψει το αίτημα της Μπόκα, που ζήτησε από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Λατινικής Αμερικής να κρίνει την αναμέτρηση υπέρ της λόγω των επεισοδίων με υπαιτιότητα της Ρίβερ.

Φυσικά η απόφαση από το CAS δεν αναμένεται άμεσα μιας και η Ρίβερ Πλέιτ θα πρέπει να ετοιμάσει την υπερασπιστική της γραμμή, κάτι για το οποίο της δόθηκε προθεσμία 20 ημερών για να πράξει.

Μετά από αυτή την εξέλιξη θα πρέπει να περιμένουμε και... τρίτο ημίχρονο μετά τον αυριανό τελικό στη Μαδρίτη, ένα ημίχρονο που θα δοθεί στις ελβετικές δικαστικές αίθουσες...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα