Επιχείρησε να χτυπήσει αντίπαλους οπαδούς ο Μαραντόνα! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Επιχείρησε να χτυπήσει αντίπαλους οπαδούς ο Μαραντόνα! (vid)

bet365

Τον κακό του εαυτό έβγαλε γι' ακόμα μια φορά και δυστυχώς μπροστά σε κάμερες, ο Ντιέγκο Μαραντόνα, που εκνευρίστηκε από οπαδούς της Atletico San Luis και επιχείρησε να βιαιοπραγήσει εις βάρος τους!

Ο Αργεντινός θρύλος και νυν προπονητής της Dorados, η οποία ηττήθηκε στον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος Ascenso MX με αποτέλεσμα να φτάσει στην πηγή αλλά να μην πιει νερό, έχασε την ψυχραιμία του αποχωρώντας από το γήπεδο λίγο μετά το ματς.

Οι οπαδοί της Atletico San Luis τον περίμεναν και ορισμένοι εξ αυτών είχαν φροντίσει από τις εξέδρες να τα βάλουν μαζί του, με αποτέλεσμα ο Μαραντόνα να ξεσπάσει σε μερίδα φίλων της Atletico που έμοιαζε να περιμένει για να βγει μια φωτογραφία μαζί του, ωστόσο, σίγουρα κάτι θα ακούστηκε που θα τον εξόργισε, αν και δεν θέλει πολύ κι εκείνος να... πάρει μπρος...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα