Τσόρι: «Φυσιολογική η υποδοχή των οπαδών της Ρίβερ στο πούλμαν της Μπόκα»

Τσόρι: «Φυσιολογική η υποδοχή των οπαδών της Ρίβερ στο πούλμαν της Μπόκα»

Τσόρι: «Φυσιολογική η υποδοχή των οπαδών της Ρίβερ στο πούλμαν της Μπόκα»

Απίστευτες δηλώσεις από τον Τσόρι Ντομίνγκες, ο οποίος προσπάθησε να δικαιολογήσει τα επεισόδια των οπαδών της Ρίβερ Πλέιτ, κατηγορώντας την Μπόκα Τζούνιορς ότι δεν είχε... κλειστές τις κουρτίνες στο πούλμαν!

Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε ο Τσόρι Ντομίνγκες αναφορικά με τα επεισόδια πριν το Superclasico. Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού θέλησε να δικαιολογήσει την υποδοχή των οπαδών της Ρίβερ στην αποστολή της Μπόκα, λέγοντας ότι ήταν κάτι το φυσιολογικό που συμβαίνει πάντα, και μάλιστα κατηγόρησε την Μπόκα Τζούνιορς ότι δεν είχε κλειστές τις κουρτίνες στο πούλμαν, για να μην υπάρξει η πιθανότητα προκλήσεων. Επίσης, ο Τσόρι υπογράμμισε ότι ο ίδιος έπειτα από αυτή την επίθεση θα ήταν σε θέση να παίξει στο ματς.

Ρεάλ Μαδρίτης – Βαλένθια με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

«Αυτό που συνέβη, συμβαίνει πάντα και θα συνεχίσει να συμβαίνει. Όταν πας ως φιλοξενούμενος, σε υποδέχονται έτσι. Νομίζω πως θα πρέπει να είμαστε οι πρώτοι που θα πρέπει να προσπαθούμε να δίνουμε το παράδειγμα και όταν πας σε ένα γήπεδο ως φιλοξενούμενος, πρέπει να πηγαίνεις με τις κουρτίνες κλειστές. Κάποιοι θα συμφωνήσουν, άλλοι όχι, αλλά αυτό συνέβαινε σε όλη τη ζωή. Εγώ, αν βρισκόμουν σε σε μια κατάσταση όπως αυτή, θα μου έδινε περισσότερες δυνάμεις για να προσπαθήσω να αγωνιστώ στο παιχνίδι», ανέφερε ο Τσόρι.

Best of internet