«Σε γέφυρα φιλίας και συνεργασίας θα εξελιχθεί η υποψηφιότητα για το Μουντιάλ 2030»

«Σε γέφυρα φιλίας και συνεργασίας θα εξελιχθεί η υποψηφιότητα για το Μουντιάλ 2030»

bet365

Μετά τον υπουργό αθλητισμού της Βουλγαρίας και ο Σέρβος ομόλογος του, Βάνια Ουντόβιτσιτς αναφέρθηκε στις πιθανότητες που υπάρχουν για βαλκανική συνυποψηφιότητα για το Μουντιάλ 2030.

Την περασμένη Παρασκευή (23/11), ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης συναντήθηκε στο Βελιγράδι με τους ομολόγους του, της Σερβίας, Βάνια Ουντόβιτσιτς, της Βουλγαρίας, Κράσεν Κράλεβ και της Ρουμανίας, Κονσταντίν Μπογκντάν, όπου συζητήθηκε το ενδεχόμενο κατάθεσης κοινής υποψηφιότητας για τη διεκδίκηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου του 2030.

Το νέο Pamestoixima.gr παίζει στο Aτρόμητος – Ολυμπιακός με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις.

Ο Σέρβος αξιωματούχος,Βάνια Ουντόβιτσιτς αναφέρθηκε στις πιθανότητες να προχωρήσει το συγκεκριμένο πρότζεκτ.

«Δουλεύουμε από κοινού για αυτό το πρότζεκτ και είμαστε περήφανοι για τη συνεργασία, την φιλία, τους ιστορικούς δεσμούς μας και την αθλητική παράδοση μας. Έχουμε την επιθυμία να εδραιώσουμε τις χώρες μας στην περιοχή, αλλά και στο άμεσο μέλλον σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο. Είμαστε βέβαιοι πως τούτη η πρωτοβουλία θα εξελιχθεί σε γέφυρα φιλίας και συνεργασίας ανάμεσα στους λαούς. Θα δουλέψουμε μαζί από το 2024 όταν το πρότζεκτ θα έχει γίνει πραγματικότητα».

 

Τελευταία Νέα