Πίεζε τους παίκτες και ο πρόεδρος της Μπόκα με υποσχέσεις!

Κώστας Ζάλιαρης
Πίεζε τους παίκτες και ο πρόεδρος της Μπόκα με υποσχέσεις!

bet365

Κάθε άλλο παρά την προστασία των παικτών της Μπόκα Τζούνιορς φαίνεται ότι σκεφτόταν ο πρόεδρος της ομάδας μετά τα όσα εκτυλίχθηκαν στο «Μονουμεντάλ», το βράδυ του Σαββάτου, αφού, πίεζε τους ποδοσφαιριστές να δεχθούν να παίξουν και... θα τα έβρισκε εκείνος με την Ομοσπονδία!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Nacion», ο Ντανιέλ Αγκελίτσι δεν ήθελε να δει τη Μπόκα να φεύγει από το γήπεδο και ν' αναβάλλεται ο δεύτερος μεγάλος τελικός με τη Ρίβερ για το Κόπα Λιμπερταδόρες.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Παρά το γεγονός πως οι ποδοσφαιριστές είχαν δεχθεί χημικά, ήταν ζαλισμένοι στ' αποδυτήρια, χτυπημένοι από τα σπασμένα τζάμια στο πούλμαν και ο αρχηγός τους είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο, ο πρόεδρος της Μποκα φέρεται να ζητούσε από τον προπονητή και τους παίκτες να παίξουν το ματς!

«Μπείτε να παίξετε και μην ανησυχείτε για το αποτέλεσμα γιατί ακόμα κι αν χάσουμε, θα μιλήσω με την Ομοσπονδία και θα διεκδικήσουμε το παιχνίδι με άλλο τρόπο» φέρεται να έλεγε ο Αγκελίτσι σε πολύ δύσκολες ώρες...

 

Τελευταία Νέα